У Чернівцях попрощались із загиблим АТОвцем з Путильщини…

0
300
Загрузка...

Список буковинських жертв безглуздого кровопролиття на Сході України поповнився: черговий загиблий Герой – Ферлієвич Віктор Васильович з с. Конятин (Путильский р-н)…

Йому було лише 23… Загиблого Героя зустріли навколішки на Центральній площі у Чернівцях, де попрощались з ним. На колінах ставали люди і по трасі, коли проїжджала машина з тілом Віктора Ферлієвича…

Поховають АТОвця у рідному селі Конятин Путильського району 30.05.2018 р. (10:00). Про це повідомила у ФБ жуналістка Галина Яреміца, з посиланням на Путильський районний військовий комісаріат.

Вічна пам’ять і слава Герою!..

Віктор Ферлієвич загинув внаслідок бойових дій 26 травня. Він служив у 24-ій окремій механізованій бригаді ЗСУ ім. короля Данила.

Ферлієвич Віктор Васильович – старший солдат, старший водій 1-го взводу 1-ї роти 1-го механізованого батальйону 24 омбр.

Він був у тій самій самій бронегрупі

Загинув 26 травня близько 20:00 на Горлівському напрямку.

За даними прес-центру Об’єднаних сил, бронегрупа на БМП, яка патрулювала район між опорними пунктами, потрапила в засідку, – повідомляє novynarnia.com. Після короткого вогневого зіткнення, за підтримки вогнем із сусідніх опорних пунктів, ДРГ противника було знищено.
За повідомленнями в соцмережах, Віктор загинув внаслідок підриву на міні. Ще двоє бійців 24-ї дістали поранення.

Про загибель військового 1994 р.н. повідомляв на брифінгу речник Міноборони.

Віктор Ферлієвич народився 26 серпня 1994 року в селі Конятин, Путильський район Чернівецької області. В ЗСУ – з початку війни, більше року служив за контрактом.
Його дружина – офіцер-психолог у 24 омбр – тепер вдова…

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ