«Бурбаківські» зрадники «Самопомочі» зібрали підписи за відкликання колег

0
310
Загрузка...

Про те, що вже зібрали 6000 підписів чернівчан за відкликання непідконтрольних Бурбаку депутатів Чернівецької міської ради, повідомив «бурбаківський» керівник міського осередку Об’єднання «Самопоміч» Олексій Попович.

Цікаво, що на цій посаді керівника осередку він змінив іншого «пробурбаківського» члена «Самопомочі» Віктора Гищука. Але найцікавіше, що в міському осередку партії членів… 2:) Принаймні, на це вказує протокол «виборів» керівника осередку. Ось вони один одного і обирають по черзі:)

Нагадаємо, що збори за відкликання непідконтрольних Бурбаку депутатів міської ради від «Самопомочі» були ініційовані і проведені «пробурбаківськими» силами, до того ж, з чисельними порушеннями. Водночас, паралельно того дня значно більша кількість прихильників саме «Самопомочі» (а не «Народного фронту», як на тих зборах «бурбаківців») зібрались біля міської ради на публічному звіті тих депутатів. І висловили їм цілковиту підтримку.

Виглядає, що Максим Бурбак домовився з керівництвом «Самопомочі» про те, що він «бере під свої крило» місцевий осередок, але в міськраді 4 депутати йому непідконтрольні, тому і запустили ці механізми відкликання. Така у нас тепер політика…

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua,
на виборах 2015 р. кандидат до обласної ради
від «Самопомочі»

***

***

А це «правильні», «пробурбаківські» депутати міськради від «Самопомочі» Олександр Ставчанський та Віталій Матвієнко, які ходять на інструктаж до Максима Бурбака в «Народний фронт»:

***

Рогатюк – про зрадників у «Самопомочі», конфлікт інтересів, місто без мера…

***

Букет порушень і нонсенсів на зборах за відкликання депутатів від «Самопомочі»

***

Максимюк: Не маю претензій до депутатів «Самопомочі», яких хочуть відкликати

***

Чернівці: збори на підтримку і проти депутатів від «Самопомочі» (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ