Смертельна аварія на мамаївській трасі 14.03.18 (відео)

0
811
Загрузка...

У середу, 14.03.18, на мамаївській трасі поблизу Чернівців сталась сиертельна ДТП…

Легковик виїхав з заправки і, вочевидь, не зорієнтувавшись у дорожній ситуації, потрапмв під фуру, яка рухалась на великій швидкості.

Троє загинули одразу, четвертий – в машині швидкої допомоги.

Про цю трагедію fakty.cv.ua повідомив зірковий бігун і депутат обласної ради Іван Гешко, який їхав до Кіцманя незабаром після трагічної аварії…

Медики розповіли про стан пасажирки автомобіля «Hyundai», котрій вдалося вижити у смертельній аварії на Мамаївській трасі у районі Нового Киселева.

Стан жінки, котру шпиталізували до нейрохірургічного відділення Лікарні швидкої медичної допомоги, наразі середньої важкості, – передає promin.cv.ua.

– Діагностували у 70-річної хворої закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток носа, – розповів заступник головного лікаря з медичної частини Лікарні швидкої медичної допомоги Вадим Ступницький.

Відео:

***

На мамаївській трасі — ДТП із загиблими

На мамаївській трасі — ДТП із загиблимиЯк повідомляє прес-служба ГУ НП, на мамаївській трасі неподалік Нового Киселева трапилася ДТП. За попередньою інформацією, зіткнулися вантажівка та легковик. За словами нашого кореспондента, в машині знаходилось 5 жінок. Троє загинуло на місці, 1 померла по дорозі в лікарню, а ще одна в реанімації. Наші кореспонденти продовжують стежити за розвитком подій.Більше тут: https://bukovyna.tv/na-mamayivskij-trasi-dtp-iz-zagyblymy/

Опубліковано ТРК "Буковина" Середа, 14 березень 2018 р.

***

***

Близько 10-ї години ранку 14 березня на трасі у селі Новий Киселів сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАН» і легкового «Хюндай Елантра». За попередньою інформацією, 58-річна жінка-водій легковика намагалася здійснити розворот з правого ряду. Не врахувавши дорожньої обстановки, вона допустила зіткнення з вантажівкою, що рухалася у попутному напрямку в лівому ряду.

На момент аварії в легковому автомобілі знаходилися п’ятеро жінок, віком від 58 до 70 років. Внаслідок зіткнення троє з них, в тому числі і водій авто, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Ще одна потерпіла померла в кареті «швидкої» по дорозі до лікарні. Зі струсом головного мозку та переломом кісток носа медики госпіталізували 70-річну пасажирку легковика.

На даний час поліція встановлює всі обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди та закликає водіїв бути обережними за кермом і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Матеріал з фото (відео з’явиться трохи пізніше) за посиланням https://goo.gl/z1P6ku

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ