Розмір депутатського фонду обласної ради мають збільшити

0
219
Загрузка...

Про необхідність  збільшення розміру депутатського фонду обласної ради (що дозволило б депутатам не тільки допомагати нашим малозабезпеченим краянам, але й робити свій внесок у розвиток соціальної інфраструктури районів області) повідомив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

Інформуючи про проведену погоджувальну раду, Іван Мунтян згадав і про відбір інвестора для будівництва житла для учасників АТО та інших категорій громадян, які потребують поліпшення житлових умов:
«Провів погоджувальну раду з керівниками депутатських фракцій обласної ради. Обговорили проект рішення про звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо подій у м.Києві 3 березня цього року, а також пропозиції щодо внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік. Заслухали інформацію директора Департаменту фінансів ОДА Анжели Дякової та детально проаналізували відповідні пропозиції.
Також вкотре зійшлися на думці про необхідність збільшення розміру депутатського фонду обласної ради, що б дозволило б депутатам не тільки допомагати нашим малозабезпеченим краянам, але й робити свій внесок у розвиток соціальної інфраструктури районів області. Адже люди не лише довірили депутатам представляти свої законні інтереси, але й наділили їх правом вживати необхідних заходів для вирішення проблемних питань. Звісно, кожен депутат у себе на окрузі по мірі можливостей ці питання вирішує, втім, коли справа доходить до капітальних видатків, власних коштів недостатньо.
Відтак поінформував колег-депутатів про результати роботи з відбору інвестора для будівництва житла для учасників АТО та інших категорій громадян, які потребують поліпшення житлових умов».

fakty.cv.ua

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ