Побитий активіст назвав замовників нападу на нього і виконавців

0
964
Загрузка...

Активіст «Стоп корупції» Валерій Аіріній, на якого напали у Чернівцях увечері 7.03.18, назвав деяких замовників та виконавців цієї «брудної» боротьби проти опозиційно налаштованих до теперішнього антинародного режиму…

У відповідних своїх публічних зверненнях Валерій Аіріній прозоро натякає на Юрія Ковальця (ГО «Ніхто, крім нас»), Ігоря Мустецу (перший заступник прокурора Чернівецької області) та інших осіб.

Подивимось, наскільки оперативно і ефективно розслідуватимуть цю кримінальну справу в поліції та інших правоохоронних органах…

Також соратник і друг Валерія – Микола Петіченко «видав на гора» порцію цікавих матеріалів, в яких у не уже гарному світлі фігурують відомі особистості…
***

Важливе уточнення!!! (23.09.2020 р.)

Як зазначено в листі до редакції “Чернівці-Інфо” від ГО «Стоп корупції», інформація з матеріалів «Побитий активіст назвав замовників нападу на нього і виконавців» (за посиланням https://fakty.cv.ua/2018/03/pobytyi-aktyvist-nazvav-zamovnykiv-napadu-na-noho-i-vykonavtsiv/) та «На активіста, який «перейшов дорогу» Салагору і Ко, напали у Чернівцях…» за посиланням https://fakty.cv.ua/2018/03/na-aktyvista-iakyi-pereishov-dorohu-salahoru-i-ko-napaly-u-chernivtsiakh/)

«нападники передали Аіріні «вітання від Ігоря Васильовича». Петіченко зазначив, що саме так звати першого заступника прокурора Чернівецької області Мустецу»; а також «Валера з Колею багатьом перейшли дорогу. І головному митнику області Салогору, і прокурору Мустеце, і контрабандистам, які заодно з місцевими правоохоронцями. Нещодавно ми були з Валерою у керівництва НАБУ і ГПУ – з приводу корупції в Чернівецькій області. Днями Валерій планував провести прес-конференцію, обдзвонював журналістів»,

не відповідає дійсності. Валерій Аіріній та Микола Петіченко розповсюдили недостовірну інформацію про нібито причетність Мустеци І. та інших посадових осіб до нападу на Аірінія В., виключно з власних мотивів та без будь-яких належних підстав. Вказана інформація також помилково була розповсюджена на веб-сайті stopcor.org, Facebook-сторінці «Стоп корупції» та на особистих Facebook-сторінках представників організації.

За результатами внутрішнього розслідування, було прийнято рішення про видалення недостовірної інформації, розповсюдженої на ресурсах проекту «Стоп корупції» з посиланням на Аірінія В. та Петіченка М.”

Видалення інформації на порталі не практикується, однак фактажні уточнення додані. Додаємо і копію вказаного листа:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Ось публічна реакція з боку Юрія Ковальця: «Відкрите звернення до всіх засобів масової інформації та мешканців Буковини!!

Доводимо до вашого відома та готові надати ще додаткову інформацію щодо неправової .а вдеякій мірі і злочинної діяльності окремих представників ГО “Стоп Корупція” на теренах Буковини та України зокрема. З метою прикриття своїх брудних кримінальних справ як в минулому,так і зараз під дахом з гучною назвою ГО “Стоп Корупція ” , які на замовлення чиновників високого рангу області починають чинити тиск на правоохоронну систему області , яка дійсно за фактом злочинів передбачених законодавством відкрила кримінальні провадження стосовно родини губернатора Чернівецької області. Сам губернатор в ЗМІ засвідчує,що нібито йому Стопкорупціонери передали інфу саме на тих правоооронців,хто відкрив проти нього ( дуже дивно звучить)провадження.http://times.cv.ua/…/masky-shou-u-fyschuka-orhanizuvaly-u-…/Дуже дивна історія і цікава гра . Але хочу зауважити те ,що ми ні в якому разі не захищаємо місцеві правоохоронні органи ,а лише констатуємо факти. У нас теж до них багато питань і по нашим провадженням. Ми готові говорити лише фактами. Ми також паралельно вивчали діяльність родинного кола очільника області і маємо відповідні факти.які були додані до справ. Але ми не бігали не галасували,а поступово збирали інформацію від небайдужих мешканців Буковини.Якщо проаналізувати заяви ГО Стоп кору ,то стає зрозумілим одне гасло: спочатку створюємо проблему – потім її вирішуємо. Саме по шахрайським справам стосовно п.Богданова -Аіріні по “Укрпромбанку” ,”Дельта банку” де сума збитків на 2012 рік фігурує 480000грн. відкриті провадження. Питання до правоохоронних органів? Чому не реагують?Видно є прикриття в поліції та вище?? Тому саме для прикриття потрібні такі ГО,які дуже швидко(2015 рік) створились використовуючи юридичний хаос в країні,недолугість законодавста. Робимо висновки!!!! І зветраємось до п.Фищука .Чи знав п.Фищук про кримінальне минуле представника Стопкору,зокрема контрабандні схеми з цигарками. Чи можливо він в долі і в темі і саме таким чином прикриває свою та діяльність ГО.,Адже справи по ним не рухаються.!!!! Інформація взята з відкритих джерел
Ми за відкриту та доказову розмову!!!
І якщо ГО “Стоп Корупція” збирається їхати до нас з Києва ,то ми залюбки з ними поспілкуємосьі стосовно кримінальних проваджень щодо Р.Бочкали.іт.д.

Читайте нижче, інформація з відкритих джерел:

Певним і тепер зрозумілим нам причинаміПолетів але обіцяв повернутись: координатор ГО “Стоп корупції” Роман Бочкала тікає від слідства?
23.09.2017 Правовий захист, Украина 0 комментариев
Співзасновник і координатор ГО “Стоп корупції” Роман Бочкала залишив Україну.

Про це пан Бочкала повідомив у Фейсбуці.
“Друзья, лечу в поднебесную. А дальше туда, где буду без связи. На неделю выпаду из общественного пространства”, – написав координатор “Стоп корупції”.
Нагадаємо, що 22.09.2017 р. був показаний фільм “Стоп Бочкала. Стоп Хмельницький. Стоп здирництво!”, у якому йшлося про відкриття кримінального провадження відносно ГО “Стоп корупції” за статтею 206 ч.3 ККУ. Роман Бочкала фігурує у справі як особа, яка вимагала гроші з бізнесменів за невтручання в їхню підприємницьку діяльність з боку “журналістів” і “активістів” “Стоп корупції”.
На думку деяких експертів, пан Бочкала найближчим часом до України не повернеться.

Нагадаємо, що 16.09.2017 р. “Наша версія” опублікувала матеріал про псевдогромадьску активність ГО “Стоп корупції” на ринку видобування будівельного піску.
Раніше “Наша версія” розповіла про фейкову pr-акцію “Стоп корупції” на озері Тягле у Києві влітку цього року».

***

***

***

Поліція просить допомогти знайти водія-вбивцю на Проспекті у Чернівцях (фото, відео)

***

Активіст стверджує, що Бурбак фігурує у кримінальній справі Інтерполу (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ