Чернівчанка в США продала благодійно для земляків картин з ангелами на 2600$

0
732
Загрузка...

Екс-чернівчанка – художниця, поетеса, автор-виконавець пісень, спортсменка, активістка і просто Людина з великої літери​ Юлія Косівчук, яка нині живе в США, за місяць і 4 дні продала картин з ангелами на суму 2600$, і вці ці гроші перераховані знаній чернівецькій благодійниці Марті Левченко (Фонд «Я Майбутнє України») – на потреби знедолених і хворих діток.

Про результати благодійної акції Юлія Косівчук написала на своїй сторінці у Facebook: «Будь ласка, друзі, порадійте разом зі мною. За місяць і 4 дні я продала картин з ангелами на суму 2600$. І всі ці гроші люди перераховували напряму Marta Levchenko для її підопічних — бідних або хворих дітей. Разом — ми сила!»

Молодчинка!

Сама Марта Левченко відреагувала публічно на це так: «Юлічка! Ти несеш неймовірне світло у світ! І це неймовірно! Твої янголи об’єднують безліч людей по всьому світу! Об’єднують навколо добра! Мабуть нема таких слів, якими можна тобі висловити дяку від імені усіх дітей, та мене особисто, бо такі люди як ти, надихають і дають силу вірити в перемогу добра!»

fakty.cv.ua

***

***

***

Чернівецька «Фея» підкорила Україну і отримала бомбезний TV-сюрприз (відео, фото)

***

Чернівецька американка презентувала оригінальну колискову (відео)

***

Чернівецька американка презентувала ще один кліп з «воєнного циклу» (відео)

***

Фестиваль краси та добра: дівчата з’їхались у Чернівці задля благодійності (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ