Подробиці про пожежу на ринку по вул. Зеленій

0
558
Загрузка...

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області повідомила подробиці пожежі на ринку по вул. Зеленій у Чернівцях.

Увечері 9 січня о 22:15 на лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в будівлі на вул. Зеленій у місті Чернівцях. Її виявив очевидець, котрий, побачивши дим, що виходив із будівлі, зателефонував до Служби порятунку та викликав рятувальників.

На місце події одразу направили 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 2 міста Чернівців. Вогонь на той момент охопив площу 180 кв.м. Прибувши за викликом та оцінивши ситуацію, вогнеборці запросили допомогу, тому о 22:23 до місця події додатково направили 4 відділення Державних пожежно-рятувальних частин № 1 та № 3. Оскільки у будівлі знаходились люди, котрі намагались врятувати свій товар від вогню, у першу чергу рятувальники евакуювали із приміщення у безпечне місце 3 осіб. Разом із тим, бійці Служби порятунку проводили заходи з ліквідації пожежі.

Через сильне задимлення під час гасіння пожежі вогнеборцям довелося працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

О 22:38 пожежу було локалізовано та о 23:30 ліквідовано. На місці події працювали 31 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

У результаті вогонь знищив вікна та дерев’яні перегородки у будівлі. Завдяки діям вогнеборців із полум’я вдалось евакуювати 1 вантажний автомобіль та врятувати більше 30 автомобілів і причепів, 15 самовільно облаштованих торгівельних точок, котрі розміщувались у будівлі,  а також запобігти розповсюдженню вогню на всю площу споруди, тим самим врятувавши її та матеріальні цінності, які знаходились у торгівельних точках. Наразі причина пожежі встановлюється.

Однією з версій є підпал.

fakty.cv.ua

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ