Як боксер гарно поклав на місце політично заангажованих журналістів (відео)

0
922
Олександр Усик
Загрузка...

Зірковому боксеру на прес-конференції задавали провокаційні запитання, зокрема, щодо Криму та Московського патріархату, і він не просто не піддався на провокацію, а гарно «поклав на місце» журналістів, через чию в т.ч. політичну заангажованість та інші не найкращі фахові якості цю професію називають «другою найдавнішою професією» (після проституції, з не дуже позитивними натяками).

Подивіться, як чемпіон світу серед профі у першій важкій вазі за версією WBO Олександр Усик – кримчанин, який приніс Україні «золото» Олімпійських ігор (!) та інші престижні нагороди і після анексії Криму продовжує представляти і прославляти Україну, акуратно, як кажуть, розклав все по своїх полицях. А нижче подивіться, як справдився прогноз Сашка щодо подачі матеріалу тими ж заангажованими…

Приємно нагадати, що в команді Олександра Усика та дворазового олімпійського чемпіона працює і чернівецький фахівець – випускник історичного факультету ЧНУ Сергій Ватаманюк, який в Чернівцях, за словами знайомих, займався боксом та баскетболом.

***

***

***

***

https://youtu.be/C0l4Ah3nhnk

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ