Чому навіть гості з-за кордону зустрічають Новий рік на площі у Чернівцях? (відео)

0
509
Новорічна ніч 2017/18 біля головної ялинки Чернівців
Загрузка...

Чому ж чернівчани і гості міста зустрічають Новий рік не вдома, у родичів-друзів чи десь в ресторані (де пропонують цікаву розважальну програму і т.п.), а на площі біля головної ялинки?

Про це fakty.cv.ua цікавились в останню годину перед Новим 2018 роком у присутніх на Соборній площі у Чернівцях. Більша частина респондентів, які підтверджували, що будуть зустрічати Новий рік біля головної ялинки, зазначили, що роблять це, грубо кажучи, «по приколу», «для екзотики», тому що «набридло традиційне святкування за столом» і т.п. Декому доводиться зустрічати там Новий рік в силу обставин – наприклад, там чергують медики, поліцейські, а хтось має там торгову точку і мусить працювати (або наглядати).

Приємно, що серед тих, які зустрічали Новий рік біля головної ялинки Чернівців, були і гості з-за кордону. Причому не лише іноземні студенти, які також зізнавались, що прийшли на площу, бо «так прикольніше». Приміром, симпатична пара з Бричан (Молдова) спеціальна завітала до «Маленького Парижу», аби зустріти новий рік саме на площі біля ялинки. Два роки вони святкували Новий рік біля головної ялинки Молдови у Кишиневі, а цього року вирішили зробити це в іншій країні, і обрали Чернівці, бо, як зазначають молоді люди, дуже сподобалось це місто. Приємно;)

Нижче будемо додавати новорічні вітання та цікаві пости з фотографіями (або/та відео) з новорічної Соборної площі.

Опитування про підсумки 2017-го і очікування від 2018-го (можна обирати декілька варіантів):

Яким був 2017-й і чого чекаєте від 2018-го?

Результати

Loading ... Loading ...

***

***

***

***

***
ФОТО:

***

***

***

Міс Ялинка-2017: обираємо найкращу зелену красуню України

***

Вітання 2017/18:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ