Чернівецький телеведучий – серед кращих спортивних покеристів України

0
272
Загрузка...

На почесному 8-му рейтинговому місці серед українських спортивних покеристів закінчив минулий 2017 рік чернівецький телеведучий, Заслужений журналіст України і громадський діяч Василь Забродський.

Досить вдалий виступ на чемпіонаті Європи у Празі, а саме потрапляння в очкову зону в чотирьох турнірах із семи, зробило можливим завершити рік з таким високим результатом.

На прохання fakty.cv.ua Василь Іванович прокоментував свої результати і плани на майбутнє: «Варто зазначити, що ця рейтингова система враховує усі результати, усіх рейтингових турнірів світу починаючи з початку двотисячного року. І для того, щоб потрапити в рейтинг достатньо потрапляти в призові місця. Саме тому, перші призові відображені в рейтингу ще з 2011-го року. На жаль, тут взагалі нема результатів чемпіонатів України 2006-2009 років. Так само не враховані результати в турнірах для сеньйорів(тим кому за 50). Але все одно задоволений своїм результатом. Не будучи професіоналом потрапити на таке високе місце вважаю дуже гарним досягненням. Тим більше, що троє в рейтингу попереду мене не є громадянами України і взагалі не зрозуміло чому записались в український рейтинг. Але й цим я задоволений. Залишилось трішки, потрапити в десятку покеристів з найбільшими призовими. Є й такий рейтинг. Там я дуже далеко від першої десятки. Але сподіваюсь все попереду. Вже за тиждень братиму участь в WPT в Берліні. В лютому знову турнір в Чехії, в квітні заплановані Барселона і Монако. Влітку WSOP у США і далі багато різних турнірів. Якщо все складатиметься, обов‘язково покращуватиму свій результат. Потрібна тільки вдача! Чого і вам бажаю»!

Читайте також:

Забродський – серед кращих покерних «сеньйорів» у світі

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ