2018-й у «Будинку з левами» розпочався з відставки

1
711
Олександр Шкурідін
Загрузка...

Із займаної високої посади у Чернівецькій обласній державній адміністрації звільнився заступник керівника апарату – Олександр Шкурідін, один з представників вищого органу крайової виконавчої влади, якого сприймають позитивно навіть в опозиційних колах.

Олександр Миколайович Шкурідін (4.04.1987 р.н.) є уродженцем Чернівців. Випускник Буковинської державної фінансової академії (2008 р., «Фінанси», магістр з фінансів). У Чернівецькій ОДА працював з 2.04.2014 р. (присягу держслуюбовця прийняв 1.11.2013 р.) і до 2.01.2018 р.

Про свою відставку Олександр Шкурідін написав на своїй сторінці у Facebook: «2 січня був мій останній робочий день в Чернівецькій ОДА. Дякую Богу за те, що Він допомагав мені увесь цей час. Дякую Майдану за зміни та можливість працювати у владі. Дякую всім колегам за роботу, за досвід, за нові знання, і за те, що спільними зусиллями зробили багато хороших речей. Що я відчуваю? Відчуваю сум за окремими напрямками роботи, які мені подобались, за спілкуванням з людьми в селах, за роботою по впровадженню реформ, за людьми з якими працював і для яких працював… Але, з іншого боку, я відчуваю і велику радість, бо розумію, що після певного застою, повернусь знову до жвавої, енергійної роботи! Скажу чесно: я щасливий, що цей період був у моєму житті. Особливо цікавим, успішним та продуктивним для мене був перший рік роботи (навіть більше). Про цей відрізок часу можна починати писати книжку)) Але з часом я зрозумів, що перестав розвиватись, тому що вже мав менше тієї енергійної, «живої» роботи, яку любив (її замінила «паперова» та рутинна), так як з об’єктивних причин звузились мої повноваження. А якщо не має розвитку, то потрібно робити зміни, особливо, якщо тобі тільки 30. Рішення я прийняв дуже давно, але, в силу певних обставин, постійно відтягував його. Вірю, що все найкраще попереду! Вірю, що в майбутньому мій досвід неодмінно знадобиться для подальшої праці на благо рідного краю, який я дуже люблю!»

Крок, який заслуговує на повагу. Хоча, як зазначають, краще би у відставку подали інші, «негативні герої» владної верхівки області…

fakty.cv.ua

***

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ