Ярмарок вакансій: живи і працюй в Україні

0
279
Ярмарок вакансій
Загрузка...

Всеукраїнський ярмарок вакансій, який одночасно проводиться у понад 30 містах України, 8.12.17 запрацював і в Чернівцях.

Відкрили ярмарок керівники Чернівецького обласного центру зайнятості та гіпермаркету «Епіцентр К».

Захід організований службою зайнятості у рамках соціального проекту «Живи та працюй в Україні!» спільно з Національною мережею будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К».

Виступаючи на відкритті ярмарку, заступник директора-начальник відділу організації надання соціальних послуг Чернівецького обласного центру зайнятості Марія Кобєлєва наголосила, що такі заходи – це шанс для безробітних знайти стабільну роботу, а для роботодавців – підібрати фахівців, та побажала присутнім плідної співпраці та взаємовигідних результатів.

На ярмарку шукачі роботи змогли не тільки ознайомитись з переліком актуальних робочих місць «Епіцентру К», а й скористатися базою вакансій служби зайнятості з усієї України. Крім того, фахівці служби зайнятості надавали їм консультації щодо працевлаштування, допомагали бажаючим складати резюме, проводили профорієнтаційні тестування тощо. Для учасників ярмарку фахівці підготували тематичні роздаткові матеріали щодо пошуку роботи, переваг легальної зайнятості в Україні, соціальних послуг служби зайнятості.

Ярмарок вакансій відвідали близько 200 шукачів роботи, 28 осіб зацікавилися роботою безпосередньо у гіпермаркеті «Епіцентр К».

***

Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

***

На Ярмарку вакансій 2016 «знайшлися» телеканал «Чернівці» і… Гешко (відео, фото)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ