Чернівецький посадовець пояснив, чому вода в бюветі буде платною (відео)

0
207
Загрузка...

З 1 грудня 2017 р. відвідування бювету буде платним. За можливість зайти і попити цілющої води треба буде заплатити 3,5 грн. Хтось  сприймає це нормально, а хьтось обурюється – думки розійшлися.

Мова про бювет з мінеральною водою в курортному Трускавці Львівської області.

«З 1 грудня ПрАТ «Трускавецькурорт» вводить плату за відвідування бювету. Тут запрацюють турнікети та каси продажу абонементів. Вартість одного відвідування бювету становитиме 3,5 грн, а одноразове споживання мінеральної води не повинно перевищувати 350 мл», – повідомили у Трускавецькій міській раді.

Ця платність стосується курортників, місцеві ж зможуть й надалі пити ту лікувальну воду безкоштовно.

В оновлених правилах користування бюветом зазначається, що в наявності до споживання залишаються чотири види мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія» та «Броніслава». Незмінні й фіксовані дози подачі води (100, 150, 200 та 250 мл) та графік роботи бювету – 7.00-10.00, 12.00-15.00 та 17.00-20.00.

Чому змушені йти на запровадження плати за вхід в бювет, пояснив чернівецький заступник генерального директора ПрАТ «Трускавецькурорт» Віталій Омельянчук (екс-керівник міськ- і облспортуправління на Буковині, багаторічний заступник голови Чернівецького обласного відділення Національного олімпійського комітету України):

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ