Буковинські посадовці задрімали на Раді регіонального розвитку (відео)

0
259
Загрузка...

Наради, засідання, колегії та інші часто «безглузді за змістом» зібрання, де високопосадовці «з розумним виглядом» розповідають, як кажуть в народі, «байки» про те, як вони страшенно дбають про Україну і переймаються проблемами українців, – це «наше все» для «державної машини». І не дивно, що під час подібних «переливань з пустого в порожнє» можуть заснути не лише «рядові глядачі» біля екранів, а й самі посадовці на цих «поважних зібраннях».

Такий конфуз стався з буковинськими політиками під час Ради регіонального розвитку, де задрімали мер Чернівців Олексій Каспрук (під час виступу Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана) та буковинський губернатор Закарпаття Геннадій Москаль (під час виступу генпрокурора Юрія Луценка, і це потрапило в кадри прямої трансляції з цього заходу. В принципі, з людьми, які недосипаються, таке трапляється. Наврядчи це тягне на якісь там «сенсації» – просто забавні кадри, не більше;)

Водночас, це сигнал для наших керівників – менше проводити всілякі нудні і «порожні» за змістом зібрання, краще більше приділяти часу конкретній роботі над вирішенням конкретних проблем;)

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ