Нардеп: Через ремонт доріг на Буковині буде робота у Генпрокуратури і СБУ

0
210
Загрузка...

Буковинський нардеп Григорій Тіміш звинувачує голову Чернівецької обласної державної адміністрації у веденні війни з власним населенням…

«Я би це назвав методом ведення війни Фищука з власним населенням…, – пише на своїй сторінці на Facebook Григорій Тіміш. – Шановні жителі сіл Кам’янка, Петричанка , Сучевени, Купка,Йорданешти,Грушівка,Волока,Луковиця,Михайлівка, Ч. Діброва, Буківка, Тисовець, В. Кучурів, Снячів, Ропча, Петрашівка, Тернавка, Дяківці, Черленівка, Рокитне, Форосня, Берестя, Малинівка -РЕМОНТ НАШИХ ДОРІГ НІХТО З ОБЛАСНОЇ ВЛАДИ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ РОБИТИ!!!!! Цей “руко” в прямому сенсі “водитель” дав команду Службі автомобільних доріг області далі не ремонтувати дороги, відклавши всі раніше проведені тендери! Обдурили депутатів, голів місцевих райадміністрацій, сільських голів і все населення!!! Поясненням можуть бути тільки дві причини:
1. Панам потрібно ще раз прокрутити кошти через банки, поклавши їх на депозит;
2. За кошти митного експерименту що поступають в бюджет області для ремонту автошляхів, вони закривають борги, які робилися за керівництвом дуже гонорових для області колишніх регіоналів і міністрів інфраструктури.
Ще одне: звітують пани що роблять роботу, на справді в такий спосіб годують фірми-гіганти бюджетними коштами… На бюджетному комітеті Верховної Ради на погодження давали реальні ціфри і перелік доріг для картинки, насправді через маніпуляційні діі на тендерах збивають НА ПОЛОВИНУ суми для ремонту!!!!!
Наприклад : ШБУ-60 в селі Карапчів Глибоцького району майже один км зробили за 2.5 млн. грн, а любима фірма “великих буковинців” за 7–8 млн. на інших напрямках!!!! Пам’ятаєте як Фищук з телевізора ще рік тому готував нас до такої філософської моделі розрахунків????
МАЮТЬ ПОЧУТИ ВСІ, ЩО ПРОТЕСНІ НАСТРІІ В НАСЕЛЕННЯ Є РЕЗУЛЬТАТОМ БЕЗДАРНОГО КЕРІВНИЦТВА ТАКИХ “ТИПІВ”. ФИЩУК ПЛЮЄ В ОБЛИЧЧЯ СУПІЛЬСТВУ, ПІДРИВАЄ ДОВІРУ ПРЕЗИДЕНТА, УРЯДУ І РУЙНУЄ КОАЛІЦІЮ!!!! ПРЕЗИДЕНТ, УРЯД, ВЕРХОВНА РАДА ЗРОБИЛИ ВСЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗА 3-4 РОКИ МИ ПІДНЯЛИ ІНФРАСТРУКТУРУ НАШИХ СІЛ І СЕЛИЩ. …. РАДІЮ ЗА СУСІДНІ ФРАКІВСЬКУ, ЛЬВІВСЬКУ І ОДЕСЬКУ ОБЛАСТІ, де керівники по-господарськи поставилися до проблематики. Можемо туди поїхати і порівняти…..
До бюджетного комітету ВР і Мінінфраструктури подамо реальні ціфри з конкретними фактами. Генеральна прокуратура має втрутитись, думаю що буде робота і у СБУ…»


***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ