Як Гешко і Фищук футбольні нагороди «ділили» (відео, фото)

0
253
Загрузка...

«Не словом, а ділом» буковинські чиновники, депутати обласної та місцевих рад і журналісти пропагували спорт і здоровий спосіб життя – участю у турнірі з міні-футболу, присвяченому Дню фізичної культури і спорту, який відбувся на майданчику з штучним покриттям ФОК «Олімпія».

Відповідно до жеребкування, у першому півфіналі зійшлися команди обласної державної адміністрації на чолі з губернатором Олександром Фищуком і його заступником Ігорем Богатирцем та «Преса-ТБ» – команда журналістів, яку зібрав представник радіо «Буковина» Тарас Лазарук. Ця гра видалась доволі рівною. Основні події відбулись після перерви. Команда Фищука рахунок відкрила (відзначився заступник Ігор Богатирець), журналісти швидко відігрались, але останнє слово все ж було за представниками виконавчої влади (грали і представники РДА).

У другому півфіналі Обласна рада (грали і депутати місцевих рад) на чолі із зірковим бігуном Іваном Гешком (який забив два голи) перемогла команду Чернівецької міської ради, яка на перший матч зібралась у мінімальному складі (грали спочатку без замін).

У матчі за 3 місце Чернівецька міськрада з мінімальним рахунком 1:0 «дотиснула» «Пресу-ТБ». Переможний гол  забив керівник міського спорту Дмитро Макаренко.

Фінал видався неймовірно інтригуючим і драматичним. І нагадав про фінал Ліги чемпіонів, в якому «Мілан», виграючи 3:0, потім пропустив 3 м’ячі і програв у серії післяматчевих пенальті. Тут у ролі «Мілана» була команда обласної виконавчої влади, яка вела після першого тайму 3:0. Після перерви депутати відігрались і довели справу до «футбольної лотереї». Зазначимо, що Іван Гешко (керівник фракції «Самопоміч» і голова профільної комісії обласної ради) забив 2 голи і віддав результативну передачу. А потім і післяматчевий пенальті реалізував. У підсумку серія завершилась достроково з рахунком 2:1 на користь депутатів, яким вже не було потреби бити третій пенальті.

Співорганізаторами турніру, ініційованого головою облради Іваном Мунтяном, виступили обласний центр «Спорт для всіх», обласне управління молоді та спорту і міськспортуправління (за підтримки місцевої федерації футболу).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Окремо голи можна подивитися тут:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ