У Чернівцях затримали банкіра на хабарі 10 тис. доларів (відео)

0
470
Загрузка...

У мережі інтернет з’явилось відео затримання біля ресторану «Чічері» на проспекті Незалежності. За неофіційними даними, затримали голову правління українського банку, який взяв хабаря у представника збанрутілого буковинського підприємства, з якого мали би на якийсь період зняти арешт, аби власники встигли продати майно і «зникнути».

Відео затримання від поекту «Стоп корупції» розмістив активний борець проти корупції Микола Петіченко, який відомий, зокрема, гучними справами проти незаконної вирубки та вевезення лісу.

«”СТОПКОР” ПОКАЗАВ ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ НА ХАБАРІ ДИРЕКТОРА ДЕРЖАВНОГО БАНКУ У ЧЕРНІВЦЯХ

Активісти “Стоп корупції”, які стали свідками затримання на неправомірній вигоді директора державного банку на Буковині, оприлюднили відео спецоперації.
Нагадаємо, викриття та затримання зловмисника провели співробітники СБУ. Представники проекту зафіксували момент затримання та вилучення грошових коштів.

“Директора банку “Укрексімбанк” затримали на отриманні грошових коштів у центрі міста поблизу ресторану. Момент вилучення коштів відбувся о 14.34. На руках у фінансиста було 10 тисяч доларів та 90 тисяч гривень. У таку суму він оцінив зняття фінансових обтяжень з однієї фірми, яка мала борги за кредитом у фінустанові”, – зазначив голова чернівецького осередку “Стоп корупції” Микола Петіченко”», – написано в пості з розміщеним відео затримання.

Як повідомили fakty.cv.ua представники проекту «Стоп корупції», за неофіційними даними, це затримання пов’язане із збанкрутілим підприємством «Арго» (Хотинський район), який має великі непогашені кредити в одному з українських банків (кажуть, мова про «Укрексімбанк»). Представники «Арго» ніби домовились, що за хороший «гонорар» банк мав на якийсь період зняти фінансові обмеження з фірми (напевно, аби власники встигли продати). У Чернівцях представник підприємства, кажуть, передав першу порцію «гонорару» – 10 тис. доларів.

Затримали хабарників столичні співробітники спецпідрозділу. І повезли їх до Києва.

Чекаємо офіційної інформації від правоохоронців.

fakty.cv.ua

***

Чернівчавнина затримали за спроби дати хабар поліцейському керівнику

***

Спіймали на хабарі 500 доларів… заступнику начальника поліції

***

Тепер на хабарі у Чернівцях спіймали головного лікаря…

***

Директора чернівецького ліцею спіймали на хабарі 10 тисяч

***

Про затриманого на хабарі 230 тис. освітянина, якого можуть відпустити за 80 тис.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ