Мер пропонує підслухати Продана і стверджує, що перевибори будуть (відео)

0
207
Загрузка...

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук стверджує, що перевибори будуть, і каже, що це, мовляв, нарешті, вже зрозумів і Василь Продан, якого мер і оточення позиціонують, як одного з головних політичних опонентів.

Олексій Каспрук поширив на своїй сторінці у Facebook відео з сесійної зали і пропонує підслухати, що під час перерви говорить Василь Продан. Чути ті розмови не дуже добре. Проте Олексій Павлович, послухавши, зробив якісь песимістичні висновки: «…Гарні дороги? Рівні тротуари? Нові тролейбуси? Школи? Садочки? Тепер розумію, чому нам це не світить…».

***

***

Більшь якісно розшифрований текст, який озвучив Василь Продан:

“Нам, по сути, надо готовитися до перевиборів…
Нам надо вносить уже в эту программу “Захист” помощь беременным, короче, ну всем все…
Нам надо уже работать. Секретаря обрать не можем…
За два года тут ни х..я получить не можем…
В политическом плане вообще неинтересно… Надо готовиться, ориентироваться на перевыборы. То есть забивать бюджетные деньги на все. Программа “Захист” – очень большая программа. Там передбачені деньги всем. Так надо взять эту программу, все увеличить на 50%. Человек получал тысячу гривен, теперь получит полторы-две тысячи и будет говорить, что это мы ему обеспечили. Я посмотрел программу “Захист”. На сегодняшний день она чем хороша, что нам не надо говорить про виділення грошей там, де це неможливо. Просто там, де платили 500 будут платить больше. Надо начинать работать, а не говорить.”
Мова і лексика оригінальні.

***

Сесія міськради: 100 млн. на житло АТОвцям, Саакашвілі і… депутатські шорти (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ