Мер підвищує зарплати тільки своїм «кишеньковим» чиновникам?

0
128
Загрузка...

Чому Каспрук, його заступники та виконавчий комітет не виконують рішення прийняті депутатами під час сесій?

Наприклад, розподілені і передбачені кошти на комунальні підприємства, ремонти доріг та дворових проїздів, програму розвитку спорту — це у 30 млн грн, (мова йде про те, що повинні будуватися нові стадіони, спортмайданчики в освітніх установах Чернівців), не виділяються, а чернівчани не бачать реальної роботи.

До речі, і галузь охорони здоров’я,  теж з міського бюджету, отримала велике фінансування, не залишили осторонь і потреби громадських організацій тай і всього не перелічити.

Зрештою, кому цікаво може ознайомитися з усіма рішеннями що передбачають фінансування на офіційному сайті Чернівецькоі міської ради..

Так, ось, виникає питання, чому кошти які пропустили, депутати і проголосували — не виділяються.

Виявляється, мер Чернівців, не знає, що ж йому з цим робити. Тому що до цього був єдиний аргумент: «депутати не приймають рішення, важливі для чернівчан». УХВАЛИЛИ, і, що далі ….

А далі, гучну заяву Каспрука, що депутати не проголосували за виділення коштів на зарплату, знову повинні уточнити.

Якщо стежити за виступами на сесіях то Каспрук, виступив за підвищення зарплати тільки своїм чиновникам, а депутати дали пропозицію підвищити зарплати звичайними працівникам а не чиновникам, які відсиджуються в кабінетах з кондиціонуванням.

Потім виникла перепалка між депутатом Чинуш В.М  і мером Каспруком О.П на сесії щоб підняти мінімальну зарплату працівникам комунальних служб, тим які за копійки прибирають місто, тим, хто ледве зводить кінці з кінцями, тим, людям які безпосередньо працюють на поліпшення благоустрою міста.

І як відреагував на таку пропозицію наш мер у відповідь — дивний сміх Каспрука! Це мер, який, так піклується про Чернівці і чернівчан!

Формування думки, що мер прагне щось зробити а депутати заважають вже не сприймається, як основна причина занепаду.

Думки городян розділилися, і це розділило чернівчан на два табори!

Дивно те, що зараз як ніколи, в обох таборах виникла плутанина, ті які говорили що Каспрук молодець, визнають свою помилку, і просто мовчать, а ті які були налаштовані категорично проти Каспрука підтримують його і голосують за фінансування соціальних і комунальних об’єктів, щоб не зупинити  в місті в елементарну життєдіяльность!

Каспрук весь час шукає виправдання своїй бездіяльності, і це вже усвідомлює і частина суспільства перебуває на його стороні! У нього відсутні організаційні можливості, і тому його плани розраховані на дуже короткі терміни, а для стратегічного розвитку столиці Буковини це не тільки недостатньо це ще й заважає!

Волонтери , учасники АТО, громадські активісти, небайдужі чернівчани — всі були 24 серпня в День Незалежності разом, в серці Чернівців, а Каспрук, чомусь цей день проігнорував.

Що дало повід чернівчанам  зробити висновки, за кого вони проголосували?!

Незважаючи на позитивні сторони Каспрука, його особистий авторитет котиться до низу, він забуває, що Чернівці місто розумних і інтелігентних людей, які здатні самі розібратися де брехня, а де правда.

Як це досить часто буває, в таких випадках швидко — розчарування переходить в роздратування …

Джерело: ukrpost.biz

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ