АТОвець натякає, що інвалідність оформляють «під гроші на квартиру»…

0
181
Загрузка...

Обурюючись тим, що в Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни йому відмовили у лікуванні на денному стаціонарі (мовляв,ю обов’язково бути там постійно), постраждалий в АТО натякнув, що «нові інваліди потрібних груп» можуть з’являтися «під перспективи отримати гроші на квартиру»…

Такі припущення висловив АТОвець Юрій Шипітко:

«Медицина наше ВСЬО!

Вот трапилось так, шо звернувся я нинька в Чернівецький госпіталь для ветеранів. Ну погано сплю останнім часом, майже не сплю. Думав піти прокапатись, проколотись, вітамінок пожувати. По розповідям хлопців там можна на денному стаціонарі це все робити.
Ось вибрав цей деньок, пішов з самого ранку. Всі такі люб’язні, без черги походив по кабінетам (атовцям там так можна). Дочекавшись після обіду свого лікаря, вияснив шо ніякого денного стаціонару нема і я там мушу бути 24 год на добу і лиш на чуть можна додому зганяти на ничку – помитись, побачитись з сімєю і т.д.
Тепер питання – чому заради 1 крапельниці, 2 уколів і 3 таблеток я мушу там проводити весь день? Чому койка повинна бути зайнята мною 24 год якшо мені лиш потрібно максимум ну аж 1 год часу? У мене ж не така ситуація шо мене потрібно госпіталізовувати. А вони (лікарі, завідуючі) запевняють шо потрібно. Для чого? Шоб гроші отримувати від ОДА?
Ще одне помітив, шо всі переживають спочатку за ціль мого госпіталізування – «ну вам ж на групу потрібно, на перекомісію?». Коли ж дізнаються шо у мене пожиттєва група і в майбутньому мені не треба ніяких МСЕКів то міняються вирази облич (з мене бабосіків не витягнути за групу…). Отже, по останніх подіях в Чернівцях може з’явитися ще більше інвалідів війни – нагадую вони попадають у пільгову чергу на отримання грошей для купівлі квартири у місті. Ще півроку тому було лиш приблизно 10 інвалідів війни 3-ї групи. Тепер їх майже 20. Я впевнений, як почнуть роздавати квартири, то їх до Нового року стане 50, а після і 100.
Ну лікуйтесь на здоров’я! А мені ніззя…»

Невже, як кажуть, немає нічого святого, коли мова про гроші?..

fakty.cv.ua

***

Учасник АТО Юрій Шипітко хотів справедливості, натомість отримав “ляпас” від міліції

***

СОЛДАТ ЮРА ШИПІТКО: “ЩОРАЗУ, КОЛИ Я ЛЯГАВ НА ОПЕРАЦІЙНИЙ СТІЛ, ПРОСИВ НЕ АМПУТУВАТИ РУКУ”

***

Річниця Євромайдану: Юрій Шипітко. Відвертості про революцію і АТО без цензури

***

АТОвець публічно висловив претензії голові АТОвської громадської організації

***

Квартирний АТО-скандал у Чернівцях: хто «правіший» і як вийти з ситуації?..

***

Як учасників АТО «ганяють бюрократичними колами» (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ