У Донецьку оголосили про створення «Малоросії» – ДНР, ЛНР і… 19 регіонів

1
126
Загрузка...

Кероване з Кремля псевдодержавне утворення «ДНР» оголосило про створення «держави Малоросія» з центром у Донецьку, до якої – вдумайтеся! – мають увійти 19 областей України, – публічно обурюється Олег Тягнибок.

Поширюючи відповідне поовідомлення, керівник ВО «Свобода» зазначає:

«На перший погляд, оцінку таким заявам мають давати психіатри. Але насправді все не так просто.

Насправді Путін через своїх маріонеток чітко окреслив власне бачення: навіть не «Новоросія» – «Малоросія». Колонія, підпорядкована територія – ось єдина форма, у якій московити бачать наші землі. А все українське для них – підлягає ліквідації.

Ця заява – логічний результат дій в Україні влади колаборантів, бариг і мародерів. Замість боротьби за визволення української землі вони обрали курс на загравання з московитами – через «мирний план Порошенка» і «Мінський процес».

Вперто повзучи цією «безальтернативною стежкою» під проводом Сусаніна-Медведчука, ми можемо хіба що втратити країну.

Єдиний шлях для України – вимагати заміни “Нормандського формату” перемовин на “Будапештський”. Москву не вмовляти треба, а вимагати і примушувати. З позиції сили!

А одночасно з тим – нарощувати власну військову міць і вести жорстку боротьбу з п’ятою колоною всередині країни. І тоді повернення окупованих територій буде. На українських умовах та під українським прапором».

У повідомленні з Донецьку йдеться про те, що ніби представники «ДНР», «ЛНР» та 19 регіонів України оголосили 18.07.17 про створення держави «Малоросії». І ніби в їхньому «конституційному акті» вказано, що столиця нової «держави» – Донецьк. Вони ствтерджують, що ця «держава» стане «правонаступницею України».

З одного боку, такі заяви викликають подив і, як пише Тягнибок, викликає бажання почути думку психіатрів з цього приводу. А з іншого боку – тривожно, адже невідомо що вони ще там могли придумати, разом з кремлівськими «патронами»… А погане робити, зазвичай, легше робити…

Буковинський керівник невизнаної Луганської народної республіки Ігор Плотинцький поки що цю заяву Олександра Захарченка не прокоментував, як зазначають в ЗМІ.

***

Загрузка...

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ