Вражаючі кадри з табору фестивалю «Буковинська мрія 2017» (фото, відео)

1
331
Загрузка...

Масштабний благодійний проект «Буковинська мрія», який цього року охоплює майже пів Україні і близько 600 знедолених дітей, вже стартував – традиційним табором у комплексі «Мигово» (Вижницький район).

 

За декілька днів до головного фестивального дня (1 червня), коли будуть перетворювати на реальність листи від маленьких мрійників, понад 100 діток заїхали у комплекс «Мигово», де поєднують відпочинок з активностями та підготовкою до сценічного дійства. Якраз під час однієї з перших репетицій і вдалося зафіксувати на відео неймовірний танець у виконанні хлопця-колясочника та дівчини з серйозними проблемами з ніжками… Навіть на репетиції цей танець викликав овації у присутніх, а багато хто не міг стримати сльози…

У неділю в таборі «Буковинської мрії» був День спорту, у рамках якого відбулися змагання, показові виступи тощо. Показові виступи були від збірної Прикордонних військ України, яка перебуває на навчально-тренувальному зборі у готельно-туристичному комплексі «Карпатська вежа» (дякуємо Володимиру Штефуряку за наданий для проведення заходів майданчик з штучним покриттям). Після демонстрації майстерності титуловані рукопашними показали хлопцям і дівчатам деякі прийоми самооборони і навіть дали можливість найсміливішим випробувати це практично (звісно, з дотриманням всіх правил безпеки). А далі четверо спортсменів стали капітанами команд під час «Веселих стартів», в яких змагалися команди «Чемпіони», «Переможці», «Спарта» та «Сайгон». За підсумками веселих естафет перше місце виборов «Сайгон». Проте на цьому не дуже акцентували увагу – всі учасники «Веселих стартів» отримали символічні презенти від обласного відділення НОК України (Іван Гешко) та ОЦ «Спорт для всіх».

Далі визначили найшвидших бігунів табору (човниковий біг), яким вручили медалі «Я чемпіон!» від партнерів Благодійного фонду «Я Майбутнє України» (організатор фестивалю).

Нагородили і головних героїв змагань з мікро-футболу, фрізбі і дартсу (в якому свої сили випробували майже всі дітки). Дуже запеклими та інтригуючими були «баталії» з мікро-футболу, в яких взяли участь і деякі вожаті та гості фестивалю. Спершу фаворитами виглядали «Динамо» (назву таку обрали тому, що капітан і лідер цієї команди Діма Лазаренко тренується у школі знаменитого київського «Динамо») та «Барса» на чолі з гостем і партнером заходу Максимом Титомиром. Але скромна команда «Новачки», яку сформував вожатий Сашко Саванчак, зуміла обіграти обох фаворитів. У матчі, який вирішував долю другого місця, «Барса» обіграла «Динамо» з рахунком 2:0.

Проте навіть ті діти, які не змагались, а просто перепасовувались волейбольним м’ячем, або поза конкурсом пробували себе у фрізбі, теж отримали по «символічній дрібничці» за активність.

Загалом, дітки, за словами організатора фестивалю «Буковинська мрія» і керівника Благодійного фонду «Я Майбутнє України» Марти Левченко, були у захваті від Дня спорту. І з позитивними емоціями та новими силами переключились на передфестивальні репетиції та інші табірні заходи.

Нагадуємо, що головне дійство ІХ Благодійного фестивалю «Буковинська мрія» відбудеться у четвер, 1 червня, у Мигово Вижницького району. Або на сцені (від Чернівецької міської ради) на території комплексу «Мигово» (якщо погода дозволятиме), або в місцевому клубі. Початок – о 12:00. Серед зіркових гостей буде лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка!

Ще не всі мрійливі прохання з листів маленьких мрійників знайшли своїх чарівників. Там є і дуже навіть скромні мрії. Хто має бажання і можливість долучитися до цього благодійного проекту і ощасливити когось з маленьких мрійників, перейдіть за посиланням mriya.cv.ua/lysty, ознайомтеся з «вільними» листами і, якщо берете здійснювати мрії одного або декількох учасників фестивалю, повідомте про це організаторам (095 700-65-01, (0372) 902-903) номери обраних листів.

Охочі можуть допомогти також продуктами харчування, коштами, спортивним інвентарем, одежею, солодощами, коштами.

Банківські реквізити: БФ «Я Майбутнє України»
п/р 26009564534 в АТ «Райффайзен Банк Аваль»,
МФО 380805, Код ЭДРПОУ 37830229.
Призначення платежу: Благодійна допомога на проект «Буковинська мрія».

Небайдужі, які бажають допомогти дітям, що потребують підтримки, можуть звернутися до волонтерів Благодійного фонду «Я Майбутнє України» та отримати конкретизовану інформацію про потреби знедолених діток.

Сторінка заходу у Facebook: facebook.com/events/1300737599963892/

Джерело: SportBuk.com

***

***

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ