У міськраді вирішили скасувати підвищення тарифу на проїзд в маршрутках (відео)

0
131
Загрузка...

Під час продовження 26 сесії Чернівецької міської ради VII скликання 10.04.17 однією з «найгарячіших» була тема скасування рішення міськвиконкому щодо підняття тарифу на проїзд в маршрутках з 3-х до 4-х грн. Новий тариф діє з 1.04.17.

«Неправильні» депутати (за версією ярих прихильників місцевої влади) вирішили, що тариф на проїзд в маршрутках підняли поспішно і без якісного вивчення цього питання, тому ініціювали і підтримали скасування відповідного рішення міськвиконкому. Якщо мер не заветує і підпише це рішення міської ради, тариф на проїзд у маршрутках стане знову 3 грн.

Встигли цього дня депутати обговорити і інші цікаві та важливі справи.

«Багатосерійний фільм “сесія ЧМР”. Коротко про сьогоднішню серію.
Вони таки перейшли до порядку денного. Навіть розглянули ряд питань. Це було так неочікувано. Ковалюк вносив пропозиції. Бешлей відстоював громадськість. А система “Рада” показувала характер. У сесійній залі все було як зазвичай. Уранці доносився запах свіжої кави, а ввечері лунали втомлені голоси. Маршрутники раді, що проїзд досі по 4 грн (поки міський голова не підпише проект або не накладе ВЕТО на рішення), Самопоміч залишилась у тому ж депутатському складі, говорили про наглядові ради та про долі людей.
Що ж до анонсу наступної серії? Його не буде. Адже ніхто певно не знає яке питання розглянуть, а яке відкладуть до наступного разу», – написала про сесійний день на своїй сторінці у Facebook Antonina Figel.

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ