У чиї кишені осідають мільйони з міського бюджету. «Сара» Бурбака?

0
680
Загрузка...

Телевізійний проект «Сара в кулуарах» не залишилась поза увагою і за межами Чернівців та області. Його сприймають в якості одного з інструментів відволікання уваги громадян від багатьох інших проблем, яких вистачає, і які, на жаль, вирішуються складно і нерідко неефективно здебільшого через зайві політичні амбіції.

Для чого Бурбак запустив «Сару»? — «Сарочка» — політичний проект місцевого значення.

Мета: відволікання уваги чернівчан.

І немає значення , що запитувати: про ціну продуктів харчування, чи хто композитор Гімну України!

В Україні не новина коли держслужбовці чи депутати не знають відповіді на ці питання. І це прикро.

Але коли одні політики маючи у власність медіа намагаються, їх використати для того аби прибрати політичних конкурентів, і відволікти чернівчан від основних проблем – це істерія, бо довіра падає, і треба рятуватися любим способом.

Хто в Чернівцях виграє мільйонні тендери, і чому «Сара в Кулуарах» Бурбака з’явилася так вчасно?

Може «Сара» спрацює… Основним завданням журналісти донесення до людей правди без забарвлення і політичного присмаку!

Господарська та економічна безграмотність представників Ратуші доводять до перетворення міста в аутсайдера порівняно з іншими містами України.

Все, що залишив після себе комуніст-гебістс-хозяйственик Федорук потрохи розвалюється! І з цим ніяк його команда не може змиритися.

Політика це вміння знайти рішення у проблемних питаннях, якщо немає рішення, то це політична криза зазвичай завершується перевиборами.

Пан Каспрук знає, що повторно виграє на виборах і не по причині, що він найкращий міський голова, а по тій, що дивним чином в багатотисячному обласному центрі наразі відсутній конкурент, який міг про себе гідно заявити, і тут відчувається комуністична парт-школа Федорука, яка вчила про завчасне відслідковування потенційних кандидатів та їхню нейтралізацію ще за довго до того як вони зможуть стати сильними та заявити про свою самостійність!

Чомусь велика кількість громадських активістів та захисників економічних інтересів міста, тихо і спокійно сприйняла багатомільйонну тендерну  аферу, яка спокійно продовжується у стінах департаментів міськрад, адже в офіційному повідомленні мерії вказано, що порушення виявили в процесі перевірки тендерів які перевищували 20 мільйонів.

А що твориться в тендерах які трохи менше чим 20 мільйонів?

І скільки цих мільйонів взагалі, і на які фірми розподілені, і хто стоїть за ними?

Фірми на які осідають міські фінанси посідають важливе місце в політичній та економічній системі міста, адже їхній механізм завуальованого розкрадання нашого з Вами бюджету дає зворотній зв’язок в громадському суспільстві і суттєво впливають на рейтинги керівників міста, і вчорашня компашка різношерстних заступників, радників, деяких представників медіа та громадських діячів потрохи відсторонюються від Каспрука, розуміючи що, можуть бути також звинувачені в неефективному використанні міського бюджету !

В сесійній залі все менше тих які хотіли б допомагати Каспруку бо при читанні фактів наглого дерибану, залишається негативний осадок в суспільстві та робить будь-кого хто починає захищати мера чи Бурбака автоматично співучасникам цих розкрадань чи то безглуздого царювання команди Федорука & Бурбака в нашому місті.

Суттєві недоліки в господарській діяльності, зростання недовіри та зрештою, загроза руйнування всієї виконавчої системи міста яка не працює на громаду.

Після перегляду міської сесії складається враження, повного пофігізму з боку мера Каспрука, тим процесам, що відбуваються в сесійній залі та поза нею, і цей стан стає його поганою звичкою ніби він говорить сам до себе «А не пішли би всі лісом!»

Основна причина бездіяльності — уявна безнаказанність людей які схопили зірку незаслужено, часто за рахунок інших людей, і що найбільше обурює на крові Майдану прийшли до влади, і забули про людей які їх посадили у ці затишні і комфортні крісла.

Гіпотетичний хазяїн області Бурбак втрачає авторитет, і як говорять в Чернівцях, він там в Києві може і голова фракції, але в місті його поважають все менше, і йому все важче бути гарантом захисту грошових потоків, а також забезпечувати правову, інформаційну підтримку!

І чим закінчиться ця історія що Народний фронт та він особисто привів бойовиків ДНР таких як Голубан, які воювали проти України та нашого народу на трибуну верховної ради як «героїв» о таке не забувається!

Майже всюди зміни це надія на успіх, і всі ми роздратовані не скільки тим, що в Києві, а тим, що в нашій рідній столиці квітучої Буковини такий бардак…

Далі буде…

Джерело: ukrpost.biz

***

***

Авторів «прикольно-політичної» програми зловили на брудних маніпуляціях… (відео)

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ