Федорук: Готується нове виборче законодавство, чи воно буде краще – не знаю

1
181
Загрузка...

У минулому багаторічний мер Чернівців, а нині депутат Верховної Ради Микола Федорук вважає, що міський голова законно звернувся до парламенту з клопотанням щодо призначення дострокових виборів Чернівецької міської ради (юрист і фахівець з місцевого самоврядування Борис Руснак дещо іншої думки), і зазначив, що він, як голова підкомітету буде підтримувати цю ініціативу.

Коли у Верховній Раді розберуться з цим зверненням, Микола Трохимович не береться прогнозувати, тим більше, що тепер у депутатів «канікули» (тобто пленарних засідань немає).

Також Микола Федорук зауважив, що його виборчий законопроект не був підтриманий, а підтримали у парламенті той, за яким провели останні вибори. Тепер готується нове виборче законодавство, але яким воно буде і чи краще Микола Трохимович наразі не знає.

У програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» Микола Федорук також пояснив, чому учасників Євромайдану не прирівняли до учасників бойових дій та відповів на інші цікаві запитання:

***

Олексій Каспрук:

***

Загрузка...

1 коментар

  1. Чого ж ці великі мери не відповіли на запитання про Зелений ринок? Миколу Трофімовича аж крутило коли про це заговорили.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ