Бурбак знову вдався до публічних образ на адресу депутатів міської ради

2
249
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак вкотре виявив неповагу і некоректність по відношенню до депутатів Чернівецької міської ради…

 

На своїй сторінці у Facebook Максим Бурбак, описуючи розміщене фото з продовження сесійного засідання 18.04.17, «прозоро натякнув», що сесія міської ради – це «шапіто», а депутати – популісти, бездарі та запродаці:

«Цікаве фото сьогоднішньої сесії Чернівецької міськради))) Кожен з персонажів думає про своє. Пані Лівія Бамбуляк про перспективи виконання бюджету, не дай Боже черговому корисному ідіоту заманеться тунель в щасливе майбутнє за гроші громади копати. Пані позаду трибуни гадає скільки можно було б заробити на продажу квитків в це шапіто. Пані народний депутат гадає як допомогти Василеві в це крісло скочити та не піти у в розріз з УДАРною риторикою по боротьбі з олігархами та Фірташем . Хоч хтось з родини у кріслі рядом з мером посидить. А раптом невдача і Василько знов схибить. А пан Олексій Каспрук дивується чому думка про розпуск міської ради та дострокові вибори не прийшла ще рік тому. Але ні, переконує він себе, цей рік не минув марно для громади. Це було щеплення проти бажання обирати знову цих пройдисвітів. Подивимось у кого це викличе стійкий імунітет проти популістів, бездар та запроданців.
Ну а думки поважних панів на портретах певно риторичні. O tempora ! O mores !»

Цікаво, Максим Юрійович справді не розуміє (чи прикидається), що, вдаючись до образ на адресу депутатів, він ображає і чернівчан, які цих депутатів обрали?.. Чи це «норма» для народного депутата і керівника владної фракції?..

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ