Прохання допомогти знайти водія-нахабу (відео)

0
398
Загрузка...

Небайдужих чернівчан, які могли бути свідками цього ДТП біля торгового центру «Майдан» 31.03.17 або надати корисну інформацію в контексті, просять допомогти знайти водія-нахабу…

«Друзі прохання допомогти (дякую за перепост)! Шукаємо свідків!!!
Сьогодні поруч ТЦ “Майдан” якесь “….” на автомобілі з номером 484 YD попередньо ford focus (mondeo) темного (зеленого або синього)кольору в’їхало в автомобіль моєї дружини і просто поїхало далі… це відео з відеореєстратора, де видно як це було (він мав місце нормально виїхати) , далі воно вийшло подивилося і просто поїхало з парковки… Авто було припарковане згідно розмітки. Ми викликали поліцію і оформили ДТП. Можливо хтось бачив і надасть інформацію про водія, який зробив шкоду і покинув місце ДТП. Інформацію прохання надати мені, ну, або на 102 для розслідування справи.
Подяка наряду патрульної поліції, які оформлювали ДТП, дійсно чітко і професійно, та жіночці з маленькою дитиною, що записала номер авто, що в’їхало…», – написав на своїй сторінці у Facebook активіст, громадський діяч і екс-депутат міської ради Андрій Шалєєв.

Спільними зусиллями;) Безкарність породжує вседозволеність…

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ