Забродський дочекався «омріяної» кримінальної справи з подачі Бурбака?..

1
703
Загрузка...

Після того, як відомий журналіст Василь Забродський у прямому ефірі в своїй програмі «Майдан» на телеканалі «Чернівецький промінь» сказав, що, «коли почнеться», він знає, де брати зброю і за якими адресами піде в перчу чергу, чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак звернувся до Генпрокуратури з проханням дати правову оцінку висловлюванням телеведучого та, в разі виявлення порушень законодавства, притягнути його до відповідальності.

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Василь Забродський:

«Нарешті.
Невже я нарешті маю можливість стати “вязнем сумління”?
Невже молитвами епідерсійних мені “шитимуть” чергову кримінальну справу?
Але все з початку. В одній із своїх передач я повідомив, що точно знаю де братиму зброю, якщо почнеться, і по яких адресах завітаю.
Так як мої передачі моніторяться епідерсійними щурами, і кожне сказане мною слово оцінюється на предмет відповідності діючому законодавству, то вже наступного дня місцева газета, яка обслуговує бурбачню, надрукувала “сенсацію” про саме цей мій вислів. А вже посилаючись на цю публікацію, член банди Яценюка, Народний депутат Максим Бурбак звернувся до іншого члена їх банди – Дмитра Сторожука, який сьогодні числиться заступником генрокурора, а насправді виконує конкретні замовлення цієі епідерсії. Текст звернення на фото. Після цього Генпрокуратура направила звернення до обласної прокуратури, а вже облпрокурор звернувся до місцевого СБУ перевірити вказану інформацію. Саме СБУ повинно визначитись із подальшою долею цієї заяви.
Сьогодні я дав покази слідчому СБУ і пояснив що саме мав на увазі. А говорив я про те, що як тільки почнеться , то точно знаю за якими адресами завітаю і де брати зброю. І мав на увазі саме Бурбака в першу чергу, і Яценюка в тому числі, бо вони, як і інші їх однопартійці, отримали від Авакова нагородну зброю. Тому із інформації з відкритих джерел знаю до кого звертатись за зброєю, ну і адреса Бурбака та Яценюка мені відома. А судячи по настроям в суспільстві, за результатами роботи цієї банди, чекати до початку ймовірних подій залишилось не довго.
І щодо того, що мої висловлювання можуть призвести до підбурювання громадян до антидержавницьких дій, що розцінюється як посягання на національну безпеку і цілісність держави і далі по тексту.
Поясніть хто-небудь цьому МУДАКУ, що я надто добре обізнаний із законодавством, щоб не підставлятись. Все, що Бурбак написав про порушення чинного законодавства, зконструювала його хвороблива уява, або фантазії його переляканих посіпак. І взагалі, судячи із ситуації, у адептів церкви Сені-кулявлоба вже давно “колінця трясуться”, бо знають падлюки, що їх чекає.
І про суд, який тягнеться вже три роки. Він ніяк не завершиться, бо ваш “постраждалий” вже пів року не з’являється на судове засідання. Прокурор вже пропонує мені “угоду” з умовним терміном. Але не хочеться мати судимість. Навіть по модній сьогодні статті “ЗА ПОГРОЗУ ЖИТТЮ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА”. Доведу я таки справу до перемоги в суді. А потім кожна паскуда відповість за свої слова і дії.
P.S. Це ж як я їх довів, що вони навіть від жартів моїх трясуться?»

Навіщо Максим Юрійович стільки уваги приділяє спробам розправлятися з політичними опонентами або «неугодними»?.. Хіба не краще було б більше зусиль та часу витрачати на якісь позитивні справи, які, наприклад, сприяли би підвищенню рівня життя в Україні і т.п.?..

fakty.cv.ua

Програма від 7.02.17

Тимошенко – Бурбаку: Коли за списком «Батьківщини» стали нардепом, все влаштовувало? (відео)

***

«Головний фронтовик» Бурбак розповів, як заробив перший мільйон (відео)

***

Бурбак спіймав Тимошенко на брехні і… отримав «обратку» (відео)

***

Бурбак: «Батьківщина» об’єдналася в проросійську «об’єднану опозицію» з «Опоблоком»

***

Бурбак «шукає» Гешка, але «підставляє» Каспрука

***

Бурбак оббрехав зіркового бігуна Гешка задля політичних дивідендів…

***

Бурбак назвав депутатів міськради худобою… Йому відповіли

***

Бурбак і Ко «добивають» чернівецьку «Самопоміч»?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ