І тунель «від Бурбака» Гравітон – Проспект за 2 мільярди (відео)

1
420
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак продовжує дивувати дивними, алогічними і, на жаль, нерідко й відверто неправдивими заявами…

 

За неповних 5 хвилин у програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» Максим Юрійович «видав на гора» цілу низку «політичних перлів»:

«Цій більшості в міській раді чим гірше для міста, тим краще для них» (Тобто, виходить, на думку Максима Юрійовича, коли депутати намагаються захистити інтереси громади, не дозволяючи заганяти місто в борги перед євробанком, коли акцентують увагу на надмірній збитковості комунальних підприємств і вимагають підвищення ефективності роботи тощо – це «чим гірше для міста»?! Дивно)

«… реванш регіоналів, колишніх тушок і запроданців із зрадниками у стінах чернівецької Ратуші вже відбувся» (У міській виконавчій владі більше колишніх регіоналів, ніж у депутатському корпусі. Серед «неправильних» депутатів за версією Бурбака і Ко – чимало нових народних обранців, які вперше обрані до міської ради, то про який «реванш» говорить Максим Юрійович?..)

«Вони роблять все для того, щоби жодне позитивне рішення для громади міста Чернівці, яке цілком, звісно, буде асоціюватися з Олексієм Каспруком, не було прийнято» (Неправдивість зашкалює… Подивіться матеріали сесій – насправді депутатами проголосовано багато-багато рішень, які готували підрозділи міської ради, тобто підлеглі мера, і це все Максим Юрійович примудрився якось загнати у «жодне»… Хіба може нардеп розкодуватися такими безвідповідальними заявами?..)

«… чи погоджується хоч хтось з чернівчан, що 1 мільйон гривень було виділено з бюджету міста Чернівців для ТЕО, розробки техніко-економічних обґрунтування будівництва підземного тунелю, який би з’єднав Проспект з Гравітоном. Вартість якого приблизно 2 мільярда гривень»… (Максим Юрійович одним махом змінив напрям тунелю, замінивши вулицю Південно-Кільцеву на проспект Незалежності, а саму вартість тунелю «трішки перебільшив» – разів в 16! Це неуважність чи безвідповідальність нардепа?..)

Ну, і далі п. Бурбак теж трохи накривав «політичними емоціями» логічність і правдивість своїх заяв.

Наприклад, ведуча Лариса Сергєєва нагадала, що рік тому Максим Юрійович сказав, що звертався зі своїм колегою-нардепом з іншого округу до Генеральної прокуратури з приводу перепродажу частини акції «Чернівціобленерго» російському олігарху, і що? А Максим Юрійович на це каже, що «всі мої звернення до Чернівецької обласної прокуратури тормозяться прямо тут, на місці»… Тобто його запитують про звернення до Генпрокуратури, а він – про прокуратуру обласну…

На 17 хвилині Максим Юрійович каже про 8 млн., які нібито депутати не проголосували для погашення боргу бюджету перед обленерго, а насправді ті 8 млн. в день ефіру, до ефіру – виділили, депутати проголосували…

І ще Максим Юрійович казав, що з приводу цих боргів з обленерго телефонували йому… Цікаво, правда? Це з якої радості нардепу не з цього округу телефонують з приводу боргів чернівецького бюджету перед обленерго? «Смотрящий» він чи що?:) І Максим Юрійович каже, що говорив з деякими депутатами… Якщо так переймався тим, щоби допомогти вирішити це питання, то, напевно, мав би говорити, наприклад, з головами фракцій, як мінімум, стількох фракцій, які можуть сукупно дати потрібну кількість голосів, а не просто зі декількома «своїми» депутатами… То це нардеп насправді хотів допомогти вирішити проблему чи просто «попіаритися» на ній? Ще й так невдало – звинувативши депутатів у «не виділення грошей» вже після того, як ті проголосували за виділення тих коштів…

Всю програму «Пряма відповідь» від 2.02.17 можна подивитися тут:

***

Нагадаємо, у програмі «Свобода слова» Максим Бурбак спробував «наїхати» на Юлію Тимошенко, яка «зразково-показово поклала його на місце»:

***

Депутати презентували тунель Гравітон – Південно-Кільцева (відео)

***

Тимошенко – Бурбаку: Коли за списком «Батьківщини» стали нардепом, все влаштовувало? (відео)

***

«Головний фронтовик» Бурбак розповів, як заробив перший мільйон (відео)

***

Бурбак спіймав Тимошенко на брехні і… отримав «обратку» (відео)

***

Бурбак: «Батьківщина» об’єдналася в проросійську «об’єднану опозицію» з «Опоблоком»

***

Бурбак «шукає» Гешка, але «підставляє» Каспрука

***

Бурбак оббрехав зіркового бігуна Гешка задля політичних дивідендів…

***

Бурбак назвав депутатів міськради худобою… Йому відповіли

***

Бурбак і Ко «добивають» чернівецьку «Самопоміч»?.. (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ