Чернівчан запитують, де б вони бачили «Сувенірне містечко»

1
177
Загрузка...

У Чернівцях має з’явитися «Сувенірне містечко», як один з атрибутів «туристичного міста», яким можна вважати, або, як мінімум, хотілось би бачити столицю Буковини.

 

З ініціативою щодо створення «Сувенірного містечка» виступив депутат і керівник «туристичної комісії» у міській раді Андрій Брязкало, який публічно поцікавився у чернівчан, де б вони бачили цей проект:

«Сувенірне містечко – це і робочі місця для підприємців, і яскраві враження для туристів, і прибуток в бюджет міста. На мою думку, вже давно час розпочати обговорення щодо того, яка ж локація найкраще підійде для сувенірного містечка в Чернівцях.
Отже, де в місті Ви б хотіли бачити роботи наших місцевих майстрів?»

Пропозиції та зауваження не забарилися (мовою оригіналу).

Анастасия Беридзе: На вулиці О. Кобилянської мінімум тричі на рік вже три роки проводиться Чернівецький Фортель – ярмарок хендмейду, який вже став, і, сподіваємось, далі буде традицією міста. А якщо мова йде про стаціонарне містечко, то, воно, звичайно, краще виглядатиме в форматі площі.

Наталья Ткачук-Туркевич: Только на туристов не стоит расчитывать, не так уж много они покупают, а вот наши горожане с удовольствием берут изделия ручной работы и для себя и в качестве подарков.

Напевно, непогано для цього проекту підійшла би площа Філармонії, де, до слова, за великим екраном вже є хоч і невеличка, але цікава сувенірна скарбничка (Сергія Романовського).

Які ще пропозиції є?

fakty.cv.ua

До жіночого свята: оригінальні і доступні подарунки (корисна інформація)

До Дня Св. Валентина: оригінальні, ексклюзивні, доступні подарунки на всі смаки

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ