У Чернівцях біля спорткомплексу «бомбанули» авто президента футбольного клубу

0
1703
Загрузка...

У суботу, 17.12.16, поки у залі ФОК «Олімпія» грали тур місцевого чемпіонату з футзалу, на стоянці «бомбанули» машину президента ФК «Урожай» Володимира Глібки.

 

Його команда «Урожай» цього дня виграв другий матч поспіль і підтвердила статус одного з головних фаворитів. Володимир Глібка, звісно, був в залі з командою, вболівав. А коли вийшов, виявив, що в його машині «Honda Accord» було розбите заднє бокове скло і з заднього сидіння викрали ноутбук.

Володимир Васильович, звісно, викликав поліцію. За нею прибула і слідчо-оперативна група. Особливих зачіпок не було, адже у ФОК «Олімпія» веб-камери немає, на жал, та й сторона, на якій було і авто президента «Урожаю», менш освітлена, тому мало що можна було б побачити. Єдине, що може реально допомогти – якщо на іншій з припаркованих там машин був би відеореєстратор.

До слова, почувши про те, що сталось, на вулицю вийшов знаний футбольний голкіпер Володимир Бабюк, чиє авто було припарковано практично навпроти машини, яку пограбували. У Володі є відеореєстратор, тому він поспішив подивитися і спробувати допомогти знайти зловмисників, але, на жаль, він виявився вимкненим (як пояснив власник, просто пару днів хворів, не виїжджав і вимкнув, а назад увімкнути забув було).

Сподіваємось, правоохоронці все-таки вийдуть на слід крадіїв, яким, як зазначали присутні, «руки і ноги поламати би», а не лише по закону.

Георгій МАЗУРАШУ, fakty.cv.ua

161217-avto-rozbyte-sklo-fakty-cv-ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ