Буковинський нардеп «піариться» на комп’ютерах, придбаних за державні кошти…

0
195
Загрузка...

Чернівецький керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак не соромиться «піаритися» не лише на проектах, до яких він має безпосередній стосунок.

 

Наприклад, у суботу, 24.12.16, Максим Юрійович завітав на урочисте відкриття майданчику із штучною травою у ЗОШ №33 (честь йому і хвала за це), назвав у своєму пості на Facebook це результатом співпраці бізнесу, школи і міської влади, але чомусь не згадав при цьому президента ФК «Спарта» Олега Кердея, який за власні кошти облаштував той майданчик.

Тепер Максим Бурбак «звітує» і «доповідає» про вручення комп’ютерів «від міністра освіти», хоча придбані вони в рамках міждержавної угоди між Україною і КНР, а не за кошти міністра або, тим більше, керівника парламентської фракції «фронтовиків». То чи коректно на цих речах «піаритися»?..

Тобто те, що Максим Бурбак повідомляє про ці приємні новини, звісно, добре, але варто коректніше подавати цю інформацію, аби не виглядало, що він «піариться» за чужі або державні кошти…

28.12.16161228-burbak-kompy-knr-fb-foto

«Звітую! Вчора комп’ютери від міністра освіти Лілії Гриневич, в рамках міждержавної угоди про співпрацю в галузі освіти, науки, технології між урядами України і КНР, отримали ще й школи 204-го виборчого округу:
Заставна – 45 комп’ютерів, Кельменці – 45, Сокиряни – 40, Сокирянска ОТГ – 15, Новодністровськ – 25, Хотин – 45 комп’ютерів. Почув багато слів подяки на адресу Лілії Михайлівни. Адже в Зарожанах Хотинського району комп’ютерну техніку оновлювали в далекому 2007-у році. Додатково завезли 58 комп’ютерів в Герцаївський район.
PS: У кого там все пропало і все зрада? Кусайте собі лікті».

26.12.16

«Сьогодні разом з міським головою Олексієм Каспруком передали партію з 70 комп’ютерів шістьом чернівецьким школам.
На черзі – школи в Хотинському, Заставнівському та Герцаївському районах. Загалом на Чернівецьку область Міністерством освіти України виділено 646 комп’ютерів. Вони вже обладнані програмним забезпеченням Microsoft, яку компанія надала із 90% знижкою. Дуже приємно роздавати такі подарунки від Міністра освіти та науки Лілії Гриневич і бачити щасливі обличчя педагогічних працівників. Нарешті у них будуть повноцінні компютерні класи.
До слова, цю, найбільшу партію комп’ютерної техніки, передано Україні від Уряду КНР в рамках міждержавної угоди про співпрацю в галузі освіти, науки, технологій.
Не забули і про рідну Alma mater – теперішню гімназію № 4 🙂 Разом з директором Іваном Солтисіком збирали монітори. Згадували, як він викладав нам інформатику в минулому тисячолітті на перших комп’ютерах. Тоді про такі нові “машини” ми навіть не мріяли».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ