«Теорія зради» від телезірки з вижницьких Чорногуз (відео)

0
2655
Загрузка...

Цю симпатичну буковинку бачимо часто у ранковому шоу «Сніданок 1+1», яку веде у парі з Русланом Сенічкіниим.

Актриса, телеведуча Людмила Барбір народилася 30 листопада 1982 року в с. Чорногузи Вижницького barbir-ludmylaрайону Чернівецької області. У 2004 р. закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого.

Працювала у театрах «Рампа», «Браво», «Театр перевтілення». На її рахунку більше 20 робіт у жанрі реклами, бере участь у зйомках серіалів і художніх фільмів: «За все тобі дякую», «Мухтар», «Дві сторони однієї Анни», «Жіночий лікар»… Зіграла головну роль у фільмі «Записки графомана», дублювала деякі художні фільми: її голосом розмовляють героїні блокбастерів «Аватар», «Росомаха», брала участь у зйомках пластики головних героїв мультфільму «Казкова Русь» від «Студії Квартал-95». Вела шоу «Теорія зради» з Андрієм Мерзлікіним на телеканалі ТЕТ.

Ведучою «Сніданку» стала за результатами глядацького голосування, під час кастингу на цю популярну передачу мала залаштункове прізвисько «Козачка». Роботу в «Сніданку з 1+1» поєднує з викладанням у школі радіо- і телеведучих Astrasapience, де дає майстер-класи з основ сценічної мови.

Займається айкідо та айкідзю-дзюцу. Захопилася бойовими мистецтвами після нападу грабіжника.

Ось так «біографічно» з днем народження вродливу і зіркову землячку привітав у Facebook член спілки журналістів України Юхим Гусар.

fakty.cv.ua

https://www.youtube.com/watch?v=xEfMmSNbz1k&list=PLWVZj7_DoiCXH2gCSRyFjhGU1hm9ffLub

***

***

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ