Концерт та благодійність до Всесвітнього Дня молоді

0
108
Загрузка...

До програми святкового концерту з нагоди Всесвітнього Дня молоді, який у Центральному палаці культури Чернівців організувала “Студентська Свобода”, увійшли виступи студентських команд КВК та вітальні музичні номери молодих артистів.

У рамках заходу була проведена також благодійна акція “Подарунки для сиріт”, де збирали кошти для 161110-kontsert-svoboda-shutakсирітського притулку.

Організатор концерту, голова обласної організації “Студентська Свобода” Денис Шутак наголосив на тому, що благодійність має бути чи не на кожному святі, адже необхідно турбуватися за тих людей, які потребують опіки.

“Варто зауважити, що сьогодні ми відсвяткували у справді українських традиціях. День молоді ми відзначили культурно. Ми показали, що Чернівці – це справді українське місто, де звучать пісні рідною мовою, де молодь розвивається і прагне кращого для країни. Спільними зусиллями ми відновлюємо нашу культуру і можемо розбудовувати державу на гідному рівні. Ми вдячні тим, хто відвідав наше свято, разом ми зможемо досягнути світлого українського майбутнього”, – зазначив свободівець.

Також на свято завітав голова обласного осередку “Свободи” Ярослав Когутяк. “Наша молодь має розвиватись не лише фізично, а й духовно. Одного разу, коли я разом із “молодіжкою” вирішив постояти в агітаційному наметі, зрозумів, що Україна має гідне майбутнє з такою молоддю. Адже не часто почуєш від студентів у розмові тему шляхів розвитку країни, наболілі теми суспільства і ідеї, як досягти кращого. Пишаюся, що сучасна молодь прагне кращого і не залишається осторонь проблем народу. Бажаю й надалі впевнено йти вперед і розбудовувати Українську державу”, – додав керівник осередку.

Під час святкового заходу 10 листопада 2016 року були зібрані благодійні кошти для Чернівецького спеціалізованого дитячого будинку. Як наголосив один з організаторів концерту Ніколас Продан, за зібрані кошти студенти придбають подарунки для сиріт до Дня Святого Миколая.

Наприкінці вечора всіх учасників було нагороджено почесними грамотами за важливий внесок у розвиток української культури.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО “Свобода”

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ