Екс-директор «Калинки» Ринжук випав з 3 поверху готелю в Афоні…

0
1029
Іван Ринжук. Фото: molbuk.ua
Загрузка...

Трагедією увінчалась паломницький вояж буковинських бізнесменів до Греції на Святу гору Афон (єдина в світі «чернеча держава»). Перед поверненням додому один з членів цієї компанії – колишній директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук, будучи, кажуть, у нетверезому стані, випав з 3 поверху готелю в Афоні.

 

Іван Іванович переплутав двері і випадково вийшов на балкон, звідки і звалився вниз… Впав на бетонне покриття. Слава Богу, залишився живий. Але зазнав дуже важких травм. Тепер перебуває у реанімації місцевої лікарні. Знайомі екс-директора повідомили fakty.cv.ua, що, на їх думку, в тамтешній лікарні йому доведеться затриматися надовго…

Ось як описали цю трагічну пригоду на БукІнфо:

Екс-директор «Калинівського ринку» Іван Ринжук покалічився у грецькому Афоні – випав з третього поверху місцевого готелю на бетонне покриття. У результаті падіння, Ринжук отримав дуже важкі травми – практично роздробив стопи ніг, поламав ноги, ребра і таз. Про це кореспондентові БукІнфо повідомило достовірне конфіденційне джерело.
За даними джерела, Іван Ринжук днями з чернівецькими друзями поїхав у грецький Афон на святкування дня народження митрополита УПЦ Московського патріархату Онуфрія, куди також літав депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський.
Компанію Ринжуку на святкування дня народження настоятеля УПЦ МП до Афону склали Володимир Жаровський, Валерій Чинуш, Юрій Кушнір та Артем Семенюк.
Джерело стверджує, що напередодні повернення в Україну, чернівчани оселилися у місцевому комфортабельному номері готелю на третьому поверсі. До пізньої ночі дружня компанія з різними напоями радістно святкувала уродини свого духовного настоятеля. Однак, стався нещасний випадок – Іван Іванович нібито переплутав двері на балкон з кімнатними (чи туалетними) і випав з балкону. З численними травмами, на щастя, він залишившись живим.
Наразі у критичному стані Іван Ринжук перебуває у грецькій лікарні. Родина і друзі екс-директора «Калинки» вирішують питання щодо транспортної можливості та доцільності транспортувати його до України.
Нагадаємо, у лютому 2015 року Садгірський районний суд виніс виправдальний вирок колишньому директорові Калинівського ринку Івану Ринжуку у справі щодо привласнення коштів сумою понад 9 млн грн і несплати 2,7 млн грн податків. Кримінальне провадження свого часу було порушене, коли обласне управління УМВС очолював Микола Харабара.
У червні 2011 року тодішній начальник управління МВС у Чернівецькій області Микола Харабара дав сенсаційну прес-конференції щодо розкриття так завної “мільярдної афери” на Калинівському ринку, яку, нібито, організував Іван Ринжук. У вересні цього ж року Харабара зробив нову сенсаційну заяву про те, що родина Івана Ринжука, затриманого за хабар 250 тисяч доларів, володіє статками, які значно перевищують мільярд гривень. За його словами, «статки в один мільярд – практично доведені, а загалом може йтися про два мільярди».

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ