Вимоги до вивісок не стосуються «обраних»?..

3
675
Загрузка...

«Друзям – все, ворогам – закон», – дотримання такого принципу, на жаль, простежується і в діях представників міської влади у Чернівцях…

 

На один з таких проявив звернув увагу громадський діяч і Заслужений журналіст України Василь 161005-vyvisky-zabrodkiy-fb-fotoЗабродський, який не розуміє, чому ігнорування, наприклад, банком вимог охорони культурної спадщини щодо вивіски залишається поза увагою? На своїй сторінці у Facebook Василь Забродський розмістив фото і написав: «Сюди також не прийде Общанський і його інспектори. І у Каспрука сміливості не стане повідомити про порушення в цьому випадку. А тепер по суті:
Якось очікуючи друзів на Кобилянській, звернув увагу як гарно виглядають оновлені вивіски назв магазинів. Жодного пластику, ламп і металу. Тільки фарба. Все згідно з вимогами “культурної спадщини”. Але вимоги міської влади не стосуються “обраних”. Певно керівництву цього банку начхати на наше місто і його культурну спадщину. Вони “блатні”, бо банк під контролем однопартійця мера. А поки вони у влади, вони банкують. Чи довго?»

Напевно, це ж питання можна адресувати і відділу охорони культурної спадщини міської ради… Хоча згаданий Обшанський, напевно, теж міг би не обмежуватися «піар-акціями», «розгоном бабусь» (що переважно негативно сприймається самими мешканцями міста), часом не дуже зрозумілою евакуацією кіосків (як у випадку з кіоском, який торгував морозивом в центрі – власниця повідомила, що мала угоду з магазином «Колос» і сплачувала все справно, але Обшанського це не цікавило…), «викраданням олімпійських банерів» і т.п. А ось туди, де «пахне смаженим» (або куди «не велено», бо власники – «правильні» для теперішньої влади), Обшанський, як зауважив Василь Іванович, не йде. Більше того, і публічних дискусій про порушення з боку «своїх» начальник Інспекції з благоустрою уникає. Знаходить різні «відмазки», пояснює, що це не функції Інспекції, що щось там вже вирішили депутати попереднього скликання, тому «нічого не вдієш» і т.п. Хоча, відповідно до п. 3.1.6 ПОЛОЖЕННЯ про Інспекцію з благоустрою при виконавчому комітеті  Чернівецької міської ради, Інспекція і: «Здійснює контроль за дотриманням підприємствами, установами, організаціями, незалежно від форм власності та фізичними особами Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Тимчасових Правил благоустрою м. Чернівців». Але цей пункт, певно, не стосується контролю за «своїми», яким просто «можна все», так?..

fakty.cv.ua

***

***

http://www.fakty.cv.ua/kiosk-poletiv-a-zapytannya-zalyshylys/

***

Міська влада помстилась Гешку за критику «зникненням» олімпійських банерів?

***

На працівника Інспекції благоустрою «наїхали», заступившись за бабусь? (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ