У новорічну ніч на Новому каналі «засвітиться» і чернівецький депутат

0
296
Загрузка...

«Про готель «Буковина» заговорили і на Новому каналі», – так проанонсував свою участь у новорічній програмі на Новому каналі депутат Чернівецької міської ради Андрій Брязкало.

 

Фото із зйомок новорічної програми «Страсті за Ревізором» розмістив на своїй сторінці у Facebook шоу-мен і телеведучий Сергій Притула, з «приміткою»: «Кому що, а в нас Новий Рік!!!»161017-virastuk-bryazkalo-chynush-noviy-kanal-rik

На фото фігурують і депутат Чернівецької міської ради Андрій Брязкало та його дружина Інна Чинуш, яка останнім часом успішно веде групу колективного схуднення «Худнемо разом».

Цікаво, що селфі зробив зірковий стронгмен Василь Вірастюк, який не так давно «зірвав інтернет» відео-селфі з готелю «Буковина», директором якого є Андрій Брязкало.

«Готельєри і ресторатори, журналісти і юристи, мікробіолог і технолог, мер Херсону, оперна діва і найсильніша людина у світі зустріли Новий Рік разом у “Страстях за Ревізором”! Так, на телебаченні Новий рік знімають в жовтні. Часом в серпні. Я раз навіть в лютому знімав;)», – цитує molbuk.ua Сергія Притулу, який, говорячи жартома, «здав контору»:)

fakty.cv.ua

***

http://www.fakty.cv.ua/virastyuk-zirvav-internet-kulturnym-shokom-z-imennoho-nomeru-ivo-bobula-video/

***

Продовження «батлу» Бобул – Вірастюк: Сила є – розум не потрібний… (відео)

***

Іво Бобул відреагував на «стьоб» Вірастюка щодо іменного номеру (відео)

***

Вірастюк зірвав інтернет «культурним шоком» з іменного номеру Іво Бобула (відео)

***

http://www.fakty.cv.ua/nova-fishka-fitnes-tur-v-karpatah-hudnennya-i-more-emotsij-foto/

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ