«Борець з бабусями» з міської влади змінив місце роботи зятя Чинуша

1
595
Загрузка...

Міський чиновник, який «піариться» на «розгоні бабусь», «боротьбі з олімпійськими банерами» та інших не дуже позитивних справах тепер зненацька звільнив зятя депутата міської ради Валерія Чинуша з однієї посади і призначив на іншу:)

 

Мова про начальника Інспекції з благоустрою Сергія Обшанського, чиї дії нерідко негативно сприймаються багатьма чернівчанами. Зокрема, негативного резонансу набули його та підлеглих «розгони бабусь», які торгують вирощеними ними городиною, «боротьба проти олімпійських банерів» (які Обшанському чомусь дуже заважали), «політичний наїзд» на літній майданчик готелю «Буковина» (який гості міста регулярно, у т.ч. публічно, хвалять, та й чернівчанам він до вподоби), евакуація кіоску з морозивом (власниця якої потім заявила, що у них була угода і вони сплачували оренду) і т.д.

Тепер Сергій Обшанський вирішив прислужитися «верхньому начальству» черговим «політичним наїздом» на не завжди прихильних до влади – цього разу йому сильно заважає мангал перед закладом «Наше пиво»161008-obshansjkiy-mangal-nashe-pyvo (в народі – «Баварія»). При цьому Обшанський попереплутував людей і посади, назвавши зятя Валерія Чинуша – депутата міськради Андрія Брязкала («Самопоміч») – директором «Нашого пива». Насправді, як відомо, Андрій Брязкало – директор готелю «Буковина». А директором «Нашого пива» є Надія Максимюк.

А взагалі цікаво, чому Обшанський проявляє такий великий інтерес саме до об’єктів, пов’язаних з опозиційними депутатами або громадськими діячами?.. А ось коли його запитують публічно, приміром, про захоплення закладом на вул. Сковороди дороги та тротуару, цей «герой» уникає будь-яких коментарів по суті, «з’їжджаючи» поясненням, що дозвіл, мовляв, дали депутати попереднього скликання. Насправді, певно, просто «не велено» в той бік навіть дивитися, не те, щоби висловлювати позицію або вдаватися до якихось дій… Ось такий він «принциповий»… Непросто, напевно, працювати, коли доводиться займатися здебільшого виконанням «політичних завдань»…

А ось що з приводу «нової посади від Обшанського» написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Брязкало:

«Земля чутками повниться, проте зовсім не личить їх використовувати у своїй роботі державним службовцям та ЗМІ.
Хотілося б внести деяку ясність в ту інформацію, що поширюють про мене, хоч і розумію, що правда деяким людям непотрібна і не вигідна. Обшанський Сергій разом з журналістами “Молодого буковинця” перекручують її на свій лад, а їхні друзі цю інформацію поширюють у соцмережах.
По-перше, там вказано що я є директором закладу “Наше пиво” це не відповідає дійсності , там директор зовсім інша людина і то вже багато років і що там ніби-то незаконно стоїть мангал. Директором якого підприємства буду я завтра за версією Обшанського і “Молодого буковинця”?
По-друге, про яку узурпацію і який тиск з моєї сторони говорить такий “незалежний” Обшанський С.? Можливо навпаки, хтось відчуваючи владу забув про межі своїх повноважень і не відповідає за свої слова? Адже зовсім недавно представники інспекції з благоустрою приходили до мене, як до директора готелю “Буковина”, тому що там ніби-то незаконно встановлені альтанки. Вели себе нетактовно, приховано записуючи наші розмови.
Яку ціль хоче досягти Обшанський С., поширюючи цю неправдиву інформацію? Очевидно, ця ціль з благоустроєм ніяк не пов’язана…»

fakty.cv.ua

***

Депутати контролюватимуть роботу скандальної Інспекції з благоустрою (відео)

***

Вимоги до вивісок не стосуються «обраних»?..

***

Міська влада помстилась Гешку за критику «зникненням» олімпійських банерів?

***

На працівника Інспекції благоустрою «наїхали», заступившись за бабусь? (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ