Проект «Майстерня міста» триватиме до 23 вересня (розклад)

0
401
Загрузка...

У Чернівцях продовжує роботу Майстерня міста, що розташувалась на Театральній площі і стартувала 19.09.16.

160919-maysternya-mista-flaer

Щодня, з 10 до 16 години, на Майстерні працює тренінг для столярів-реставраторів, а з 17 до 22 години тривають пізнавальні, дискусійні та розважальні заходи для мешканців міста.

Зокрема, щодня з 20 до 21 години працює дитяча територія «Надобраніч» з вечірніми майстер-класами та читанням дитячої літератури. Для дорослих відвідувачів в цей час працюватиме «Вуличний кінотеатр», де показують фільми з фестивалю кіно та урбаністики «86».

19 вересня о 17:00 була презентація програми співфінансування робіт з реставрації фасадів, балконів та брам в історичній частині міста, яка діє у Чернівецькій міській раді. Окрім результатів даної програми за 2015-першу половину 2016 року, мешканці змогли дізнатись як скористатись даною програмою. Після цього була запланована зустріч мешканців з Патрульною поліцією, де мали обговорити питання співпраці мешканців та поліції, поведінка пішоходів на дорогах та інші питання, що цікавлять громаду. Для всіх учасників зустрічі передбачені були корисні подарунки!

20 вересня з 17:00 до 19:00 відбудеться публічна дискусія про облаштування велосипедних парковок в місті, на яку запрошуються всі зацікавлені мешканці, дизайнери, проектанти, представники закладів сфери громадського харчування та інші зацікавлені сторони. В цей же час у майстерні триватиме робота над урбан скетчінгом, під час якої всі бажаючі можуть поспостерігати як творяться міські замальовки. По завершенню, о 19:00 розпочнеться публічна бесіда з урбан-скетчером Павлом Півнем, який розповість як народжуються ідеї, своє бачення міста та міського мистецтва.

Детальна програма наступних днів роботи Майстерні – на фото.

fakty.cv.ua

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ