Гучно вийшла з «УКРОП» і розказала, як «тягнули» Ткачука у депутати

0
371
Загрузка...

Про свій вихід з УКРОП публічно заявила активістка і кандидат у депутати обласної ради на місцевих виборах 2015 р. Іванна Герасимчук.

 

«Хочу заявити про свій вихід з Українського Об’єднання Патріотів «УКРОП», – зазначила Іванна Герасимчук. – Партія УКРОП позиціонує себе як об’єднання, на першому місці якого є прозорість, об’єктивність та справедливість, готове змінювати систему, що неодноразово підкреслювалось в передвиборчій програмі та агітації.
Хоча після проведення виборів це все виявилось не більше, ніж лозунгами. Принаймі, в Чернівецькому Об’єднанні Патріотів «УКРОП». Весь цей політичний фарс був задіяний тільки для того, щоб пан Ткачук В.В. пройшов в обласну раду. Нагадаю про резонансну відмову 9 кандидатів від депутатського мандату. Адже сам Ткачук В.В, був тільки дванадцятим в списку, а до ради могло пройти тільки четверо… На мене «тиснули» і шантажували, аж поки я не написала заяву.gerasymchukivanna-vyshyvanka
Відразу після виборів відбулись збори, де нас запевнили, що ми – команда, яка не зупиниться на досягнутому, а буде продовжувати працювати з заданому напрямку. Але вся робота призупинилась, не проводились партійні збори, в офісі партії відкрився магазин (під вивіскою УКРОПу)),пан Ткачук В.В. навіть ігнорував телефонні дзвінки однопартійців.
Зате лобіювались власні інтереси. Батько Ткачука без оголошення вакансій, відкритого конкурсу був назначений головою БТІ. Сам Ткачук є членом постійної комісії з питань приватизації та управління об»єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Користуючись своїм статусом за «копійки» орендує державні приміщення для своїх інтересів, деколи, навіть не сплачуючи орендної плати (справа№ 926/146/16 від 29.02.2016 в господарському суді, про що можна переглянути в єдиному реєстрі судових рішень)
Політрада УКРОПу завжди була дезінформована, так як подавались формальні звіти. Коли до Чернівців приїхав Тарас Батенко (голова політради УКРОПу) частину партійців просто не покликали, щоб вони не озвучили реальний стан речей на Буковині.
В зв’язку з моїми ідейними переконаннями, подальше перебування в УКРОПі стає нелогічне. Рішення прийнято давно, але тільки зараз зважилась його озвучити».

Наближчений до «фронтовиків» журналіст Вадим Пелех так прокоментував цю заяву:

«Ну от і про чернівецькі консерви, які є практично у кожній місцевій демократичній фракції.
сьогодні вистачило мужності Іванна Герасимчук розповісти про фокуси, які творив і творить лідер її колишньої партії, прикриваючись попитом на “нові обличчя”.
передбачаю, що на черзі одкровення “Самопомочі”, “Солідарності”, “Свободи”, “Народного контролю”…)
Там теж достатньо порядних людей».

Лише у «Народному фронті», напевно, все ідеально:)

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ