Активісти і моделі допомогли чернівецькому притулку для тварин (фото)

2
268
Загрузка...

Аби уникнути масового відстрілу безпритульних собак (через карантин), активісти взялися допомогти облаштувати відкритий вольєр. І не лише.

 

Із закликом долучитися до цієї доброї справи публічно звернулась директор модельної агенції «ШоуТайм» Ліна Ільніцька, яка також попросила принести їжу для тварин.

Про суботник на підтримку безпритульних тварин прозвітували на сторінці Об’єднання «Самопоміч – Буковина»:

«Депутат Чернівецької обласної ради Василь Гостюк разом з громадськими активістами політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» на Буковині вирішили допомогти міському притулку для тварин.
Василь Гостюк разом з ативістами Русланом Кокшаровим, Микитою Бортником, Микитою Корнєєвим, Володимиром Черніловим та Валентином Тодоріко, а також за сприяння керівників універсаму “Супер Економ” і магазину “ПродЦентр-Гравітон” зібрали сотні кілограмів картону, який надзвичайно необхідний для утримання тварин в притулку.
Всі разом на протязі дня плідно попрацювали з лопатами, ломами та бурами, зробивши свій внесок в розбудову вольєрів для тварин зі сказом. Під час важкої роботи, до активістів політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» на Буковині приєднався і директор притулку Василь Виноградов і керівник модельного агенства “ШоуТайм” Ліна Ільніцька».

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

160917-prytulok-chernivtsi-fakty-cv-ua-9-copy

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ