216 кв. м. у центрі Чернівців – «нардепівська необхідність» чи «шкурняк»?

2
628
Загрузка...

Виконком Чернівецької міської ради просять віддати у безкоштовне користування нардепу Максиму Бурбаку приміщення у самому центрі Чернівців (вул. Сковороди, 1) площею 216,8 кв. м.

 

Якщо точніше – просять дати згоду на укладання договору позички нерухомого майна по  вул. Сковороди, 160912-shmorgun-shkurnyak-burbaka-fb-skovorody-11 (підвал і 1 поверх – 216,8 кв. м.) на термін діяльності депутатської фракції (але не більше 2 р. 11 міс.), а це і є безкоштовне користування.

На це звернув увагу політолог та громадський діяч Михайло Шморгун, який на своїй сторінці у Fаcebook написав:

«Черговий шкурняк Бурбака

На найближчому виконкомі Чернівецької ради “любі друзі” просять виділити Максиму Юрійовичу офіс на 216 квадратів “для його фронтової роботи” .
Щоб Ви розуміли, місто окрім безоплатної оренди приміщення має додатково оплатити також всі інші витрати – облаштувати меблями, інтернет і т.д.
Зараз членів виконкому будуть грубо “нагинати”, щоб більше двох років утримувати чергового політичного іждєвєнца…
І я так розумію, що всі хто не проголосують за цей шкурняк автоматично стануть Агентами Кремля…

П.С.
Ця історія обурила мене бо вчора сам Бурбак і його партія офіційно закликали Сергій Лещенко скласти мандат. Сьогодні Бурбак підло протаскує через виконком шкурняк з “золотим” приміщенням в самому центрі Чернівців, яке коштує десь ті самі гроші,що й квартира Лещенка… Але Лещенко в їх логіці поганий, хоч купує за свої, а Бурбак – хароший, бо хоче прихватизувати цінне приміщення при цьому по-партійному “нахиливши” Чернівецький міськвиконком….
П.П.С.
Позвонив знайомий нардеп і розповів, як вони з Рибаком,Тімішом, Онуфриком, Марією Матіос в 2014 році взяли для депутатської діяльності кімнатку в ОДА, трохи більше 20 квадратів. ( Це на другому поверсі, де зараз знаходиться Офіс Реформ). За свої гроші його відремонтували, облагородили, завезли меблі… Але губернатор-фронтовик Фищук примусово ВИСЕЛИВ їх звідти, ніяк своє рішення не аргументуючи… «Барін дал, барін забрал»
П.П.П.С
Бурбак депутат від Округу №204, куди входять Заставнівський, Кельменецький, Хотинський і Сокирянський райони. Але чомусь приміщення просить в самому центрі Чернівців, звідки напевне зручніше приймати Сокирянських бабушок…»

Правда, там фігурує ще один нардеп – у минулому багаторічний мер Чернівців Микола Федорук, який обраний нардепом якраз у столиці Буковини, так що, напевно, Максим Юрійович буде, напевно, лише зрідка гостювати у цьому офісі – після тривалих відряджень районами рідного округу;)

Спортивний активіст, журналіст і директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу поширив новину про «шкурняк» з наступним коментарем:

«А кажуть немає приміщень і все тут, а виявляється є, навіть у самісінькому центрі Чернівців, і навіть в безкоштовне користування можуть дати, якщо захочуть…
Завдяки Misha Shmorgun дізнався, що, виявляється, у самому центрі міста, на Сковороди, 1, є “безхозне” приміщення, яке збираються віддати в безкоштовне користування нардепам…🙁
Чому кажу про “немає”? Бо вже майже рік як відділення НОК України (громадська організація) просять звільнити орендоване 2-кімнатне приміщення по вул. Головній (біля дитячого притулку, таксопарку), але знайти куди “переселити” олімпійський офіс не можуть. Якось Ivan Heshkoтелефонували і пропонували подивитися потенційний офіс у дворі, де знаходиться редакція газети “Буковина”, але кінці, хто пропонував, зрештою, не знайшли (видно, вчасно передумали), зате потім з новин дізнались, що той будиночок вирішили віддати чиновнику під житло…
Пропоную Ivan Heshko, який нормально ніби знаходить спільну мову з керівництвом області та міста (і так має бути!), звернутися до Олексій Каспрук з проханням віддати у те ж безкоштовне користування це приміщення відділенню НОК України, яке, відповідно, звільнить (як просила міська влада) ті 2 кімнати на вул. Головній (очевидно, там хочуть розширяти притулок), а на Сковороди на такому метражі можна на 1 поверсі розташувати ще й “Спорт для всіх” (державна організація, знаходиться нині у суборенді фактично на чердаку над молодьспортуправлінням), а у підвалі за допомогою небайдужих облаштувати місце для оздоровчих занять – настільний теніс, тренажери простенькі і т.п.!;) Щоби чернівчани, особливо діти, підлітки, могли там займатися БЕЗКОШТОВНО! Хіба це не краще, ніж нардепівський офіс?! Тим більше, що у Миколи Трохимовича, можна сказати, є “спортивний боржок” перед мешканцями цього мікрорайону, адже саме за його мерства спортивний майданчик, розташований неподалік, віддали Буковинському університету під будівництво центрального корпусу:( То нехай Микола Трохимович, як делегат НОК від Чернівецької області (!), переконає свого колегу Maksym Burbak відмовитися від претензій на це приміщення, а Олексія Павловича – попросить посприяти вирішенню цього питання;)
Сподіваюсь, ця ідея знайде підтримку і у депутатів;)
Що скажете?
Владимир Сехов, Наталія Якимчук, Віталій Гавриш (Vitaliy Havrysh),Олександр Пуршага, Андрій Ілюк, Василь Продан і т.д.
»

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ