1 вересня 2016 у ЗОШ №1 відкрили меморіальну дошку випускнику-Герою (фото)

0
575
Загрузка...

Під час урочистої лінійки у ЗОШ №1 м. Чернівці 1.09.16, присвяченій початку нового навчального року, відкрили меморіальну дошку випускнику школи, який віддав життя за Україну у так званій антитерористичній операції (АТО).

 

Буравчиков Олексій Юрійович (25.05.1975 – 29.08.2014) загинув під Іловайськом.

Його мама Валентина Василівна у своїй промові побажала мирного неба над головою і так зміцнити Україні, щоби ніхто не посягав на нашу незалежність.

Серед почесних гостей був і заступник міського голови Олександр Паскар, який, як відомо, також є учасником АТО.

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для переходу до перегляду галереї натиснути на фото):

160901-ZOS-1-Chernivtsi-fakty.cv.ua (7)-Buravchykov

***

Ще один чернівчанин загинув у зоні АТО… (список полеглих в АТО буковинців)

***

У районах…

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Bryazkalpo-ZOS-27-5

***

Максим Бурбак:
«Сьогодні мав честь вітати зі святом Першого Дзвоника школярів Зарожанської загальноосвітньої школи в Хотинському районі. Гарна школа і чудовий педагогічний колектив, а головне – вони мають цього року 34 першокласника. Дякуючи колосальній роботі Міністра освіти Лілії Гриневич, небайдужим батькам та громадськості – цьогорічні першокласники навчатимуться вже за полегшеною навчальною програмою. Впевнений, зарожанські першачки до школи адаптуються швидко – тут добра та дружня атмосфера. Побажав усім терпіння та натхнення до навчання. А викладачам – мудрості і наснаги, адже вони виховують нових людей, яким розбудовувати Україну. На останок і мені вручили подарунок – книгу, автором якої є педагог цієї школи – Лілія Смолій, народжена у Луганську та 60 років свого життя віддала вихованню дітей Хотинського району».

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ