Потрібна допомога сім’ї чернівчанки, чия донька лежить в комі в Румунії…

2
2414
Загрузка...

Внаслідок страшної аварії, яка сталась в Румунії, серйозно постраждали чернівчани, у т.ч. Ксенія Петровська, яка перебуває в комі в румунській лікарні…

 

Про це, з проханням по допомогу, в соціальній мережі написала її мама – Петровська Інна Дмитрівна:

«3 серпня 2016 року по дорозі на Болгарію в місті Бузеу в Румунії сталася страшна аварія, в якій постраждав мій чоловік та старша донечка Ксенія. Донечку відразу гелікоптером з ДТП відвезли в столицю Румунії в місто Бухарест так, як вона впала в кому. Чоловіка теж потім перевезли гелікоптером в Бухарест так, як його життю загрожувала небезпека.
На даний момент чоловікові вже краще йому зробили 4 операції на кишківник та у нього проблеми з тазом та хребтом. Тут йому у Румунії бути 4-6 тижнів не можна рухатися, потрібно лежати.
Донечка і надалі лежить в комі. Вся надія на Бога і усіх святих. Ми всі чекаємо коли вона прокинеться та відкриє оченятка. 160824-dopomoga-avaria-FB-foto
Хочу подякувати усім родичам, друзям, знайомим, колегам по роботі в допомозі та підтримці. Мені тут на чужині дуже допомагає ваша підтримка. Дякую усім хто допоміг морально та фінансово. Дякую усім за ваші молитви це дуже зараз нам необхідно.
Також буду просити усіх небайдужих людей в фінансовій допомозі так як своїми силами я не впораюся.
Картки Приватбанку:
Картка Універсальна: 5168755354611309
Картка для витрат: 4149497848447548
Петровська І.Д.»

Прохання допомогти, хто має можливість…

fakty.cv.ua

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

  1. Не можу в це повірити(((( Ксюша прекрасна дитина, дуже щира і позитивна!!! Прекрасна сім’я!!! Допоможи їм Боже!!! По можливості, хто може відгукніться!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ