Жижиян очолив ще одну організацію, а йому вручили ще одну підозру. Вибори?..

0
577
Загрузка...

Активісту Ігорю Жижияну, який днями очолив ще один громадський орган, вручили ще одну підозру – за організацію акції протесту. Він вважає, що це пов’язано з виборами, до яких його намагаються таким чином не допустити…

 

Про свою чергову громадську посаду Ігор Жижиян повідомив на своїй сторінці у Facebook: «У понеділок, 4 липня 2016 р., відбулися установчі збори громадської ради Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів. Головою громадської ради було обрано мене, Ігора Жижияна. Запрошую до співпраці громадськість Буковини. Сподіваюсь, що спільними зусиллями проженемо всю нечисть на наведемо порядок у життєво необхідному, стратегічно важливому державному підприємстві нашого краю».

Громадська рада Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів

Отож, тепер він очолює три організації (Патріотична Громада Буковини, Громадсько-політичноий рух «Справедливість» у Чернівецькій області та Громадська рада Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів).

Але разом з черговою громадською посадою Ігор Жижиян отримав і чергову… підозру, про яку він також повідомив публічно, і доволі жорстко: «Друзі, доводжу до вашого відома, що на теренах Буковини повіяло передвиборчим вітром. Пів року пройшло від акції протесту направленої на звільнення із займаної посади “найпоряднішого” митника України Миколи Салагора. Після останнього візиту до обласної прокуратури, народного депутата та мого опонента на наступних парламентських виборах, Григорія Тіміша, мені вручили чергову підозру із обвинуваченням передбаченим ст.293 – організація групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку (організація акції протесту). Дана підозра викликала сміх навіть у найвідвертіших скептиків. Нешановні Григорій Тіміш та Микола Салагор, дану підозру розцінюю, як чергову народну грамоту за боротьбу із нинішньою злочинною владою та із вами особисто, як із її частиною. Зупинятись не збираємось, днями проведемо велику нараду із громадськістю, де заплануємо нові акції протесту. Якщо раніше за нами стояли жінки і молодь, то сьогодні до нас приєдналась велика частина справжніх учасників АТО, які повернулися із передової. В Україні ще не було вічної влади і ваш неминучий кінець вже близько. Не розраховуйте на долю Януковича. Вам втекти ми не дозволимо. Вас чекає доля Чаушеску. Слава Україні! Смерть ворогам…!»

fakty.cv.ua

Чергова підозра Ігорю Жижияну

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ