Кемпінг «Ясські ворота» (Хотин) з історичними прапорами відкрив сезон-2016 (фото)

0
1472
Загрузка...

Для любителів «зеленого туризму» або просто для туристів, яким треба економно зупинитися у Хотині біля історичної фортеці, кемпінг «Ясські ворота» – справжня знахідка!

 

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» розташований у Хотині по вул. Боженка, 16 (прямо на в’їзді до Хотинської 160403-Hotyn-fakty.cv.ua (54)-Chynchyk-Mazurashu-copyфортеці) і пропонує недорогі двохмісні номери, наметове містечко (до 100 палаток), місце для авто та просто активний відпочинок на березі Дністра біля стін історичної Хотинської фортеці.

Цікаво, що це місце пов’язане і з фільмом «Тарас Бульба», який знімався у т.ч. на території Хотинської фортеці. На знак вдячності за допомогу, гостинність і дружні стосунки кіностудія подарувала власникам кемпінгу «Ясські ворота» історичні козацькі прапори, які можна побачити у фільмі. Один з них вже побував і на Кавказі – його з собою прихопив знаний буковинський підкорювач кавказьких вершин Віталій Чинчик.

А тепер ще трохи про кемпінг «Ясські ворота».

У будинку є 3 окремі двохмісні кімнати, спільна кухня, де постояльці можуть самостійно готувати.

На території кемпінгу можна одночасно розмістити до 100 палаток (50 грн. з людини за добу). До послуг проживаючих у наметовому містечку (у своїх палатках) – літній душ, газ, туалет, вода, світло, дрова. Є відведені місця для мангалів і самі мангали.

Родзинка – те, що з території кемпінгу чудово проглядається сама Хотинська фортеця, яка знаходиться поруч.

Діє система групових знижок (у т.ч. для спортивних груп).

Крім цього, кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» приєднався до програми «спортивної лояльності», ініційованої порталом SportBuk.com, і встановив ексклюзивні знижки для висококласних спортсменів:

Заслужений майстер спорту – 50%!

Майстер спорту міжнародного класу – 30%!

Заслужений тренер України – 30%!

Майстер спорту – 20%!

Скористатися особистою знижкою спортсмени можуть за посвідченнями!

м. Хотин, вул. Боженка, 16

Контактні телефони: +38 (050) 374-05-60, +38 (099) 048-37-26

Ласкаво просимо!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

м. Хотин, Кемпінг “Ясські ворота”, Хотинська фортеця, 2016 р.

***

Кемпінг “Ясські Ворота” Хотин (SportBuk.com)

***

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» встановив «спортивні знижки» до 50%!

***

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» (Хотинська фортеця)

***

Гунчак готується до сезону з білоруським «Нафтаном» і мріє про Буковину

***

зелений туризм, кемпінг Хотин, зеленый туризм, кемпінг Хотин, проживание Хотин, кемпінг Хотин, проживання Хотин, готель Хотин, Хотинская крепость, Хотинская крепость проживание,  Хотинська фортеця, Хотинська фортеця проживання, Хотинська фортеця проживання дешево, Хотин проживання дешево, Хотин житло дешево, Хотин квартира дешево, Хотин кемпінг, Хотин наметове містечко, Хотин групи, Хотин відпочинок, відпочинок на Дністрі, зелений туризм, зелений туризм Хотин, зелений туризм дешево, туризм Хотин, туристи Хотин

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ