Чернівецький аеропорт має отримати у 2016 р. ~23 млн. грн.

1
605
Загрузка...

Те, що не вдавалось чомусь за часів прем’єрства чернівчанина Арсенія Яценюка, зрушилось в позитивний бік вже за нового прем’єр-міністра – чернівецький аеропорт має у 2016 р. отримати на реконструкцію злітно-посадкової смуги понад 22,6 млн. грн.

 

Про це 10.06.16 повідомив мер Чернівців Олексій Каспрук:160610-Kaspruk-aeroport-foto-Burbak
«Аеропорту у Чернівцях бути!
Мав сьогодні можливість подякувати від громади прем’єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку ініціатив нардепів Миколи Федорука та Максима Бурбака щодо виділення державних коштів на наш аеропорт.
Вже цього року аеропорт отримає від держави на реконструкцію злітно-посадкової смуги понад 22,6 млн.грн. Державна цільова програма розвитку аеропортів, затверджена Урядом Арсенія Яценюка, запрацювала. Дякую усім, хто допомагав – тим депутатам міської ради, які розуміють важливість існування аеропорту, Мінінфраструктури, ДП Украерорух, особливо, трудовому колективу аеропорту, який допоміг відстояти майбутнє цього підприємства і майбутнє Чернівців в сесійній залі Ратуші.
Тепер спільними зусиллями працюємо над тим, щоб усе заплановане вдалося, роботи багато, але вірю, що все буде ОК!
Чернівці матимуть повітряні ворота:)»

У свою чергу нардеп Максим Бурбак не втримався від «політичної подачі» цієї новини:
«Нашу з Миколою Федоруком ініціативу щодо фінансування капітального ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту підтримав Уряд. Вже сьогодні провели нараду за участі Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, директора Украероруху Дмитра Бабійчука та директора аеропорта Бориса Морського щодо подальшого розвитку нашого летовища. Незважаючи на спротив деяких депутатів з “рідного міста” – він буде функціювати».

Варто нагадати, що за часів «секретарства» Віталія Михайлішина (який тепер є депутатом міської ради від «Рідного міста») чернівецький аеропорт працював. Не так потужно, як хотілось би, але все-таки літали…Сподіваємось, таки буде у Чернівцях нормальний аеропорт. Хоча, схоже, чимало хороших перспектив захопити «авіалідерство» в регіоні і відкрити для Чернівців нові бізнесові та туристичні перспективи ми встигли втратити… При тому, що в аеропорт регулярно вкладали чимало бюджетних коштів, але якось чомусь «без особливого толку». Поки що…

fakty.cv.ua

Турецькі і румунські літаки літатимуть з чернівецького аеропорту?!

Чернівецький аеропорт має нового керівника

Олексій Каспрук : “Чернівцям потрібен аеропорт, хоча він і збитковий”

Поки у Чернівцях аеропорт стоїть, все ж дешево літати “лоукостами” можемо

Про «чернівецький клан» і пов’язані з цим перспективи для Буковини

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ