Студентам на замітку: як реально знайти роботу або підробіток на 2-4 тис. і більше

0
763
Загрузка...

Гроші зайвими не бувають, як кажуть. Особливо для студентів або/та випускників, які шукають підробіток або роботу.

 

Унікальну можливість знайти роботу або підробіток за гнучким графіком дарує проект «Ярмарок вакансій», який відбудеться 20 квітня 2016 р. у центральному корпусі ЧНУ (Мармурова зала) з 11:00 до 16:00.

На «Ярмарку вакансій», як кажуть, знайшли один одного вже багато-багато роботодавців і «шукачів роботи». Є навіть приклади, коли студенти знайшли через цей проект достатньо престижну роботу у відомих фірмах зі світовим ім’ям, з відповідною зарплатою гідного європейського рівня.

«Ярмарок вакансій» – ваш шанс найкращої презентації! «Ярмарок вакансій» – це спеціалізований захід, де роботодавці та студенти/випускники мають можливість зустрітися один з одним.

Роботодавцеві надається можливість представити компанію, наявні вакансії, програми стажувань або програми набору. Даний захід презентує бренд роботодавця і рекламує його діяльність.

Студенти/випускники отримують змогу надати своє резюме та записатися на співбесіду.

Отож, дата проведення заходу – 20 квітня 2016 року з 11:00 до 16:00 години, у центральному корпусі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, що знаходиться за адресою вул. Коцюбинського, 2 (Мармурова зала).

Цільовою аудиторією стануть студенти та випускники університету. Організовує даний захід Профспілкова організація студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та «Університетський центр кар`єри».

Ми забезпечуємо учасників Ярмарку:

– спеціально відведеним для фірми місцем (стіл, стільці та стенд для розміщення плакатів із символікою, або ж інформацією про фірму);

– можливістю провести презентацію у сусідній залі;

– почерговою трансляцією наданих заздалегідь відеоматеріалів, що рекламуватимуть компанію;

– розміщенням логотипу фірми на афішах;

– гарною можливістю прорекламувати своє підприємство та привернути увагу нових, молодих та перспективних працівників.

 

Перед початком «Ярмарку» о 10:30 у Блакитній залі запланована прес-конференція учасників, адміністрації університету та організаторів заходу. Також ми пропонуємо медіа-партнерство. Ваш логотип буде розміщений на презентаційному матеріалі щодо даного заходу, також у вас є можливість розмістити свою символіку безпосередньо у залі під час проведення «Ярмарку вакансій».

Наші контактні дані : моб. +38 050 555 1662, е-mail: stud-job@meta.ua

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ