Чернівці можуть претендувати на “бігову” столицю України?!

0
853
Загрузка...

Столиця Буковини перетворюється на справжню “Мекку” різноманітних пробіжок, як із спортивним інтересом задля перемоги, так і в цілях заохочення до здорового способу життя і благодійності.

От вже 24 квітня 2016 року, в рамках фіналу акції «Серце до серця» відбудеться 150912-zabig-BDMU-promin (1)-copy-Всеукраїнський благодійний пробіг «Біжу заради дітей». Старт у Чернівцях – о 12:00 від стадіону «Буковина» (збір учасників – з 11:00). Маршрут забігу: стадіон – вул. Головна – площа Центральна – вул. Поштова – вул. Чайковського – площа Філармонії.

На фініші, як повідомила порталу SportBuk.com, регіональний координатор ВБФ «Серце до серця» у Чернівецькій області Анна Рибарчук, на учасників чекає благодійний концерт та розіграш призів серед всіх учасників пробігу! Там же відбудеться підрахунок зібраних під час дійства коштів.

Акцентуємо увагу, що це не змагання, а символічний забіг. Темп буде орієнтований на  найменш підготовлених фізично учасників.

«Разом з нами біжать: Чернівецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (SportBuk.com), управління молоді та спорту ОДА, управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міськради, обласне відділення НОК України, ДЮСШ м. Чернівці, Буковинський державний медичний університет, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Буковинський державний фінансово-економічний університет, СК «Гешко», обласна федерація легкої атлетики, міське управління освіти», – зазначає Анна Рибарчук. І запрошує всіх стати частинкою доброї справи, пробігтись разом з найтитулованішим буковинським спортсменом Іваном Гешком, модельним агентством «ШоуТайм» та іншими учасниками вулицями рідного міста заради маленьких буковинців.

А  вже 15 травня відбудеться ІІІ Біг Миру 2016. Нагадаємо, старт і фініш – на Соборній площі. Участь –безкоштовна! Забіг – символічний, дистанція – 2 милі.  Для участі в якому запрошуються всі охочі. Вже є бажаючі з інших регіонів України. «Біг Миру» пройде за традиційним вже маршрутом (як і масовий забіг для всіх охочих в рамках «Буковинської милі»), – тобто по вул. Героїв Майдану (колишня Червоноармійська). Бажаючих взяти участь у масовому пробігу для всіх охочих (2 милі – 3218 м) просимо попередньо зареєструватися тут.

Біговий травень фінішуватиме  ІІ Чернівецьким напівмарафоном CrossHill,  який пройде 22 травня. Для участі треба зареєструватися і сплатити стартовий внесок. В цьому році організатори анонсують більш 1000 спортсменів, які пробіжать по вулицях Чернівці. Також в цьому році до нас приїдуть учасники з Німеччини, Ізраїлю, Молдови та з більше 36-ти міст України. Спеціально для гостей нашого міста пропонують скористатися послугами чернівецьких готелей та хостелів, в які можуть заселитися учасники другого міжнародного Чернівецького Напівмарафону. Детальніше тут.

Олександр Білоус, Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ