Відео підтверджує, що в керівництві буковинської поліції – посібник терористів

2
1314
Володимир Майборос. Фото: promin.cv.ua
Загрузка...

Одного з керівників буковинської поліції звинувачують у співпраці з терористами під час роботи у Донецькій області і причетності до розстрілу українських військових.

 

В інтернеті є відео, яке підтверджує співпрацю з «ополченцями» ДНР тодішнього керівника Волноваського райвідділу міліції Володимира Майбороса, який тепер обіймає посаду заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування у Головному управлінні Національної поліції Чернівецької області.

Про відео, яке свідчить про причетність Майбороса до антиукраїнської діяльності, повідомив у Facebook.com політолог і блогер Михайло Шморгун:

«Щодо Майбороса…
Відео 15.03.2014. Місцеві Волноваські сєпари з російськими триколорами разом з місцевою міліцією розвертають колону української армії… Міліцейська машина перекриває дорогу (!).
Відео сєпарське. Пафосне.
Нагадую,що в той час Володимир Майборос був керівником райвідділу в Волновасі… Тепер Майборос на керівній посаді в Чернівецькій поліції».

https://youtu.be/MSgDw4Iim-g

Йому публічно за це подякував керівник буковинського Автомайдану Олексій Коломієць:

«Дякую Михайлу Шморгуну за підняту тему по Майборосу. Хочу довести до відома, що Автомайдан Украіни займається даною персоною давно і це ви можете бачити з публікацій Таісії Гайди. Надіятись на СБУ не приходиться, вони показали свою бездарність, або продажність в Вінниці, коли випустили Шевцова. Всі матеріали, які збирає Автомайдан України, поступають в Чернівці особисто до мене, і на сьогодні є конфеденційними, її знають тільки координатори Автомайданів областей. Не виключена в Чернівцях Вінниця-2, але вже без СБУ і інших силових структур та за іншим сценарієм та без попереджень. Чому я висвітлюю цю тему тільки сьогодні – вибачте був за межами України, але зв’язок з координаторами підтримував постійно і разом координували спільні дії. Слава Україні. Героям Слава».

А ось що пише про Майбороса Таїсія Гайда:

«Те що міліція розвернула колону наших військ це ще не все, через два дні цю колону , яка через неможливість зайти у місто, залишилась ночувати у полі, розстріляли.

пане Майборос, кров волинських хлопців на ваших руках. Через ваше боягузтво, патріотів розстріляли. Що я маю ще зробити, щоб мене почули в СБУ і МВС? Чи дєньгі рєшают усьо? Arsen Avakov Деканоидзе, Хатия скільки потрібно зібрати грошей народу, щоб ви повернули їх Майборосу і, нарешті, проти нього було відкрито кримінальну справу за статтями 109-111 та ст. 366 ККУ?

http://censor.net.ua/resonance/337429/22_travnya_2014_r_rozstrl_blokpostu_51o_ombr_blya_volnovahi»

https://youtu.be/8k47000r6-Y

***

https://youtu.be/jZbM_AK0pHQ

Тим часом, прес-секретар ГУ ЧП в Чернівецькій області Кароліна Соловей повідомила, що Головне управління перевіряє інформацію про те, що Володимир Майборос ніби є пособником терористів «ДНР»: «По цій інформації проводиться службове розслідування. Володимир Майборос продовжує виконувати свої обов’язки».

На «Миротворці» відмічають, що Майборос «навесні-влітку 2014 року співпрацював з бойовиками ДНР (передача оперативних даних, збір інформації про проукраїнських активістів. Разом зі своїм заступником Вербицьким кришує метало прийомні пункти у Волноваському районі».

fakty.cv.ua

***

***

А ось цікавий матеріал про Майбороса на times.cv.ua:

На одній із керівних посад в буковинській поліції працює Володимир Майборос, який за інформацією сайту terror.in.ua. був посібником терористів ДНР та особисто піднімав прапор Донецької народної республіки, – на це звернув увагу в мережі «Фейсбук» блогер Михайло Шморгун.

Майборос, якщо вірити офіційному сайту ГУ Національної поліції в Чернівецькій області, зараз займає посаду: Заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування.

А ось, що про нього пише сайт terror.in.ua, цитуємо:

«Майборос Володимир Вікторович. Начальник Волновахского РОВД. Весной-летом 2014 года сотрудничал с боевиками ДНР (передача оперативных данных, сбор информации о проукраинских активистах). Вместе со своим замом Вербицким крышуют металлоприемные пункты в Волновахском районе. Со слов местных жителей, Майборос и Вербицкий, лично поднимали флаг ДНР над райотделом и разгуливали по городу с колорадскими ленточками.»

Ми також вирішили пошукати й інші відгуки про поліцейського і, виявляється, що окрім пособництва терористам про нього є ще багато «цікавої» інформації. На сайті ОРД у лютому 2014 року було розміщене звернення до міністра, щодо обіцянок розстрілювати активістів Майдану.
«Уважаемый министр Внутренних Дел Украины хочу обратить Ваше внимание на начальника Волновахского РО ГУМВД Украины в Донецкой области полковника милиции Майборос Владимира Викторовича и его заместителей подполковника милиции Ганзулю Романа Ивановича и подполковника милиции Вербицкого Юрия Алексеевича, которые собирали личный состав райотдела и давали указания сотрудникам в случаи захвата стрелять на поражение в членов самообороны майдана и высказывали радикальные высказывание о создании отдельной от Украины “Донбасской Республики” и невозможности подчинения Волновахского РО народу Украины».

Не менш цікаві і коментарі до цього звернення:
«Татьяна Николаевна: Давно пора Майбороса Вербицкого и Ганзулю посадить в тюрьму, мало их снять с должностей. Они крышуют все металлоприемные пункты в Волновахском районе и им все мало»
«с блок-поста: В Волновахе гибнут люди а эти с.ки Майборос и Вербицкий, которые поднимали флаг ДНР над райотделом и разгуливали по городу с колорадскими ленточками до сих пор на свободе. вопрос к новому главе РДА долго они там будут?»

В іншому матеріалі ОРД про корупцію у Волновахській поліції, читачи в коментарях також обурюються:

«Игорек: Да что Вербицкому бояться он как и МАйборос бабла даст и пройдёт аттестацию у них так В милиции так заведенно. Он сам два плюс два с калькулятором слаживает.»

«Опер из Донецка: Ну если не считать что Аброськин и Майборос усилили сепаров за счёт милиции с оккупированных территорий, когда ребята были готовы служить Украине Майборос с Аброськиным требовали от 10000 грн. за то что просто покажут милиционера в списке перешедших в Украину. Ребята некоторые прямо с рабочих мест эвакуировались были поставлены в патовую ситуацию от таких наглых требований, ведь многие бросали дома без копейки. Видя такое предприимчивое отношение к себе любой уважающий человек поступил бы как некоторые ребята и дали просраться первым добровольцам которые приехали грабить и убивать, ведь это их земля. А вы говорите Майборос Вербицкий, х..ня с их взятками, они намного больше беды натворили своими бизнес идеями и надеются что это будет продолжаться вечно.»

«Друг: Хоть одно радует В волновахе стало на одного пи…са. меньше скатертью дорога МАЙБОРОС ВЛАДИМИР ВИКТОРОВИЧ. Идите грабьте в другом месте.»

Досить цікава інформація, погодьтеся. Також цікаво послухати, думку пана Пілігріма. Цікаво й яка була кадрова необхідність на таку посаду прилаштовувати свого донецького кадра, з урахуванням, що на Буковині достатньо кваліфікованих штабних кадрів.

Люстрація, переатестація, нова поліція? Ні, не чули…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ